📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mimo chęci to raczej do NSDAP by się nie dostał więc tym zabawniejsza ta swastyka na drugim planie
wujek Adolf doskonale wiedział co z takimi osobnikami robić
Oczywiście wszyscy zauważyli tą swastykę w tle, a prawda jest taka że w USA i reszcie świata już mało kto zwraca na nią uwagę. Tylko jeszcze w Europie i u Ruskich swastyka wywołuje poruszenie. Dla innych to symbolik porównywalny ze znaczkiem Quakea, czyli "coś tam znaczył, coś złego z wojną, ale mam to w dupie, wygląda cool". Stąd te wszystkie zdjęcia uśmiechniętych murzynków w swastykach czy dałn że swastyką w pokoju.
Wy też pewnie nie wiecie nawet jak wygląda symbol czerwonych khmerów którzy wymordowali kilka milionów ludzi w kamodży, a za propagowanie tego symbolu grozi tam więzienie. Takich symboli na świecie jest dużo i dla każdego znaczą co innego. To jest właście różnorodność kulturową. Tym niemniej chyba w każdej kulturze, tańczący dałn jest śmieszny
Wy też pewnie nie wiecie nawet jak wygląda symbol czerwonych khmerów którzy wymordowali kilka milionów ludzi w kamodży, a za propagowanie tego symbolu grozi tam więzienie. Takich symboli na świecie jest dużo i dla każdego znaczą co innego. To jest właście różnorodność kulturową. Tym niemniej chyba w każdej kulturze, tańczący dałn jest śmieszny
ten debli pewnie nie wie co ma na ścianie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów