📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Akurat w Zachodniopomorskim to domena Niemców... Ile to już razy leśnicy przyłapali debila co wolał wydać kasę na przejazd przez granicę i wyjebanie tego ścierwa do lesu zamiast oddać na wysypisko... I uwierzcie mi, wiem co mówie bo z leśnictwem jestem w pewny sposób związany.
Fajne dzieło, które również zaśmieci środowisko gdy spadnie pierwszy lepszy deszcz.
Denerwują mnie tacy debile którzy wypierniczają śmieci do lasu , qźwa przecież to nie jest znowu takie drogie 11 zł za kosz .
Każdemu takiemu pizdusiowi za karę szyszka w dupsko!
Każdemu takiemu pizdusiowi za karę szyszka w dupsko!
Spokojnie, jak wprowadzą obowiązkowe opłaty za śmieci dla każdego, to ten proceder zniknie. Mieszkańcy osiedli mieszkaniowych, bloków itp. z reguły muszą płacić za wywózkę śmieci, bo wlicza się ją do czynszu. To też nie mają interesu w wywalaniu ich za miastem. Zaś właściciele domków jednorodzinnych, jako iż sami decydują o swoich wydatkach, niejednokrotnie unikają podpisywania umów z jakimkolwiek odbiorcą, aby móc za darmoszkę swoje śmieci wywalać w lesie, bądź podrzucać do śmietników rozsianych po mieście. Gdy samorządy wprowadzą ten "ło matko bosko straszny" "podatek" od wywozu śmieci dla każdego, dla tych co płacili nic się nie zmieni, zaś dla zaśmiecających okolicę oszustów wywózka do lasu zupełnie przestanie się opłacać... i tak będą musieli płacić.
tEmpe wieśniaki, w mieście (przynajmniej w KRK) każdy zakład oponiarski przyjmuje stare gumy
@Abdulan
"I uwierzcie mi, wiem co mówie bo z leśnictwem jestem w pewny sposób związany"
jesteś ssakiem leśnym:)
"I uwierzcie mi, wiem co mówie bo z leśnictwem jestem w pewny sposób związany"
jesteś ssakiem leśnym:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów