📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
co ma ubiór do inteligencji i tego co osiągnął - w tym wypadku doktora?
Sugerujesz, że doktor musi chodzić w garniaku 24/7 bo straci tytuł?
co ma ubiór do inteligencji i tego co osiągnął - w tym wypadku doktora?
Sugerujesz, że doktor musi chodzić w garniaku 24/7 bo straci tytuł?
Ten sam film został dodany na youtube 3 lata temu. Niedługo przed światową pandemią, masowymi przymusowymi szczepieniami i zamykaniem w obozach koncentracyjnych. Jak wszyscy doskonale pamiętamy. Następny kurwa.
Skoro ten dziad z brodą mówi co należy to ja też powiem co należy:
- należy tego dziada wysłać do psychiatry
Dopiszę jeszcze: jest to klasyczny przykład mani prześladowczej..
- należy tego dziada wysłać do psychiatry
Dopiszę jeszcze: jest to klasyczny przykład mani prześladowczej..
yoshi88-88 napisał/a:
Znowu pierdzenie ludzi o szczepieniach , nie szczepta się , przecież przymusu nie ma .
Powikłania grypy są bardzo poważne , kto chorował na grypę ( nie 3-dniowe przeziębenie , ale choroba która rozkłada na 2-3 tygodnie ) to teraz z uśmiechem na ryju idzie się szczepić i to pomaga , sam jestem przykładem , bo takowej przygodzie , wolę wydać raz na rok te parę złotych i mieć święty spokój.
A najlepiej to w ogóle nie brać leków i się nie szczepić- twierdzą krzykacze . Ale jak coś się dzieję to lecą do szpitala niczym by im się dupa paliła i pytają o szczepionki
Jak kurwa nie ma przymusu do 18 roku życia przyjmujesz ich ponad 10 i są one obowiązkowe bo inaczej dostaniesz kare pieniężną.
kurwa, udzie, pierdolicie o szczepionkach a nie macie o nich pojecia, wiedza czerpana z jutuba czy innych kurwa zajebistyc stronek to kurrwa gowno nie wiedza.
szczepionka takie zlo, to czemu kurwa dzieki nim nie ma juz czarnej ospy i praktycznie polio? czemu kurwa pandemie nie dziesiatkuja juz ludzkosci? dzieki kurwa jebnym szczepionkom wlasnie.
kurwa chuja macie pojecie o mechanizmach immunologicznych i zasadzie dzialania szczepionek a zachowujecie sie jak profesorowie medycyny. ciekawe dlaczego jedynymi przeciwnikami szczepionek sa pseudo'doktorzy" majacy chuja wspolnego z medycyna.
a z tego ziomka taki doktor jak z biniendy profesor.
ps. baza nauka-polska nie ma w swoich rekordach takiego pana jak piotr bein, wiec chuj z niego a nie doktor
szczepionka takie zlo, to czemu kurwa dzieki nim nie ma juz czarnej ospy i praktycznie polio? czemu kurwa pandemie nie dziesiatkuja juz ludzkosci? dzieki kurwa jebnym szczepionkom wlasnie.
kurwa chuja macie pojecie o mechanizmach immunologicznych i zasadzie dzialania szczepionek a zachowujecie sie jak profesorowie medycyny. ciekawe dlaczego jedynymi przeciwnikami szczepionek sa pseudo'doktorzy" majacy chuja wspolnego z medycyna.
a z tego ziomka taki doktor jak z biniendy profesor.
ps. baza nauka-polska nie ma w swoich rekordach takiego pana jak piotr bein, wiec chuj z niego a nie doktor
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów