Rodzice powinni dostać plaskacza.
Rodzice powinni dostać plaskacza.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co by Pan/Pani zrobiła gdyby urodziło się Pan/Pani dziecko Homo Sapiens?
Poziom powyższych wypowiedzi adekwatny...
No nie wiem kurwa. Może ściągnął sułtanne przed wejściem.
Wina jest rodziców, że pozwalają na takie pojebaństwa... Ja zabrałbym swojego dzieciaka i kazał napluć prosto w ryja babie co zaprosiła to cos do przedszkola
Zastanawia mnie jedno... Na co liczy lewactwo? Takie nacje jak Chiny czy Rosja nie będą przeobrażały społeczeństwa w wersję LGBT więc za 30 lat gdy Europa miała by być już np pół na poł z Genderowo, Tęczowym społeczeństwem LGBT to na co oni liczą... Że co Rosja i Chiny będą się przyglądały.... Tyle kasy, takie rynki, taki możliwości jakie ma Europa i co... Genderowi Europejczycy będą sobie żyli spokojnie i dostatnie a Rosjanie i Chińczycy u siebie w domu tez spokojnie... mniej dostanie Nieee tak nie będzie.... Przyjdą...
Dzisiaj używa się słów typu "heteronienormatywny".
Za 20 lat pedofil nie będzie pedofilem tylko siusiakofrendsem.
Kurwa, zagładaa, to już koniec, trzeba gasić światła.
Kiedyś jak ktoś był popierdolony lub zboczony to się mówiło na niego, że jest popierdolony lub zboczony.
Dzisiaj używa się słów typu "heteronienormatywny".
Za 20 lat pedofil nie będzie pedofilem tylko siusiakofrendsem.
Kurwa, zagładaa, to już koniec, trzeba gasić światła.
Kiedyś było niewolnictwo. Kiedyś kobiety nie miały prawie żadnych praw. Kiedyś leworęczność była karą za grzechy, zmuszano dzieci do pisania prawą ręką.
I pomyśleć, że "20 lat" później to wszystko się zmieniło i kobiety maja równe prawa z mężczyznami, leworęczni są traktowani tak jak praworęczni, czarni są zazwyczaj traktowani jak biali. I w czasach, gdy odbywały się te "rewolucje" społeczne też byli tacy Antek01, janlew, poligon6, Musashi_Miyamoto i inne zatwardziałe stare dziady z tego forum. Świat się zmienia i tego nie zatrzymacie. Mam nadzieje, że dożyjecie czasów pełnej tolerancji i będziecie musieli oglądać 2 szczęśliwe osoby tej samej płci okazujące sobie miłość na ulicy.
Kiedyś było niewolnictwo. Kiedyś kobiety nie miały prawie żadnych praw. Kiedyś leworęczność była karą za grzechy, zmuszano dzieci do pisania prawą ręką.
I pomyśleć, że "20 lat" później to wszystko się zmieniło i kobiety maja równe prawa z mężczyznami, leworęczni są traktowani tak jak praworęczni, czarni są zazwyczaj traktowani jak biali. I w czasach, gdy odbywały się te "rewolucje" społeczne też byli tacy Antek01, janlew, poligon6, Musashi_Miyamoto i inne zatwardziałe stare dziady z tego forum. Świat się zmienia i tego nie zatrzymacie. Mam nadzieje, że dożyjecie czasów pełnej tolerancji i będziecie musieli oglądać 2 szczęśliwe osoby tej samej płci okazujące sobie miłość na ulicy.
A ja myślę że kiedyś wyczerpię się cierpliwość społeczeństwa i ...
Zastanawiam się jak to się dzieje że kilka procent popierdoleńców narzuca swoje poglądy reszcie społeczeństwa, to jakiś fenomen...przecież wszystko ma swoje granice.
A ja myślę że kiedyś wyczerpię się cierpliwość społeczeństwa i ...
Wszystko to dzieje się w sporej części z winy internetu, tego nowego internetu, gdzie programy, skrypty i boty decydują o tym co zobaczysz na ekranie, jakiego typu wiadomości przeczytasz, co znajdziesz w wyszukiwarce i na której pozycji. Niebawem będą decydować o tym co możesz napisać, choć w sumie to już mogą, ale jeszcze nie na tak wielką skalę.
I co się stanie jak się wyczerpie cierpliwość? Wyrzucisz elektronikę, a pedziów będziesz hejtowac na trzepaku z kolegami?
Pierwotne znaczenie słowa tolerancja:
Szanujesz innych ludzi, mimo że nie podzielasz ich wartości, wierzeń, czynów.
Współczesne znaczenie słowa tolerancja:
Szanujesz innych ludzi i wierzysz, że ich wartości, prawdy, twierdzenia, wierzenia i czyny są równie słuszne jak twoje zdanie.
Różnica jest diametralna. Tolerancja to wspolczesnie słowo wytrych dla wszelkiej maści chorób.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów