DBZ bawi i uczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xiontZ napisał/a:
@up
A czy próbowałeś seksu z kobietą?
a czego Cię nauczył seks z kobietą ?
co ma db do seksu z kobietą ?
your iq is low :O
Zawsze uważałem, że to chujowa bajka na tym samym poziomie co pokemony i inne gówna zrobione tylko po to by dzieciaki od starych kasę wyciągały na pierdolone tazosy i inne karty.
Oszczerca napisał/a:
weź to obetnij czy ki chuj, bo pół strony tym zajebałeś
Wez Ty zgin kurwa. Trollujesz kazdy temat. Ja pierdole
marcinsud napisał/a:
Zawsze uważałem, że to chujowa bajka na tym samym poziomie co pokemony i inne gówna zrobione tylko po to by dzieciaki od starych kasę wyciągały na pierdolone tazosy i inne karty.
marcinsud napisał/a:
to chujowa bajka na tym samym
marcinsud napisał/a:
bajka
Japierdolę
#temat
DB jest świetny, ale w oryginalnej wersji Japońskiej. Wszystkie te gówna po amerykańsku, francusku (co u nas było), niemiecku to są śmieci, które są cenzurowane. U nas była podwóna cenzura. Pierw francuzi kupili od japończyków DBZ, ocenzurowali tak, że odcinki były krótsze o 5 min, Polacy nie dość, że pocięli kolejne sceny, że odcinki były krótsze nawet o 10 min czasem, to i tak dopierdoliły się jakieś interwencje, czy coś, że dbz brutalne.
Zajebiste łezka sie kręci
Radeg napisał/a:
Japierdolę
No, bajka. A niby kurwa co ?
Chociaż w sumie... Wsadzanie tego azjatyckiego chłamu do jednego worka ze Smerfami czy Gumisiami jest faktycznie nietaktowne.
enFuego napisał/a:
a czego Cię nauczył seks z kobietą ?
Spróbuj kiedyś to zobaczysz
enFuego napisał/a:
co ma db do seksu z kobietą ?
W obu przypadkach ma miejsce zabawa kulkami.
enFuego napisał/a:
your iq is low :O
W tym miejscu chciałem cie obrazić, ale zmieniłem zdanie. Znaj łaskę pana, daruje ci upokorzenie
thewhitestar napisał/a:
No, bajka. A niby kurwa co ?
Chociaż w sumie... Wsadzanie tego azjatyckiego chłamu do jednego worka ze Smerfami czy Gumisiami jest faktycznie nietaktowne.
Bajki to pisał Krasicki. Dragon Ball (film) to anime, komiks to manga.
Cytat:
Minister zdrowia ostrzega przed kwejk.pl
Ja pierdole
Ciekawe, co minister zdrowia powiedziałby o naszym słodkim hardzie skoro ostrzega przed tamtym spierdolonym gównem
Już widzę, jak wszyscy dzięki Gohanowi zapierdalają w szkole na średnią 6,0
Może i Dragon Ball niczego mnie takiego nie nauczył, ale za to Tsubasa to co innego
aż se chyba oglądne całą sege od początku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów