18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Moim zdaniem naprawde genialnie wykonany film i swietna robota autora. Dla wszystkich fanow na pewno bedzie to mega przyjemnie spedzony czas na ogladaniu.

Jesli ktos nie lubi, to niech oleje, albo zobaczy film dla samej muzyki i montazu. Rzadko sie zdarza, zeby komus chcialo sie wlozyc tyle pracy w synchronizacje i dbalosc o szczegoly.

W opisie filmu podana jest muzyka, a jest dobra. Milego ogladania!

Zgłoś
Trollolo 2014-03-05, 23:50
Angielski lektor ssie po całości.
Zgłoś
Magnic 2014-03-05, 23:52 2
Ujmę to tak: Mało mnie obchodzi co oglądam ale ma to być w oryginale, a nie w chujni powszechnie zwanej dubbingiem czy lektor. Wszystkie anime oglądam w oryginale, wszystkie REC obejrzałem w oryginale (tylko w oryginale). Może znam tylko 2 języki obce ( z czego jeden raczej na poziomie "rozumie ale nie gada"), co nie przeszkadza w oglądaniu z fanowskimi napisami ("oficjalne" napisy i tłumaczenia to gówno).
Zgłoś
Maślak 2014-03-06, 0:02 3
Zwykle trzeci komentarz pod tematem z anime to słynny obrazek "Jaranie się Japonią to pedalstwo..." ale nie pod DB no hipokryzja pełną gębą. Żeby to jeszcze było dobre anime to był zrozumiał.
Zgłoś
zielak300 2014-03-06, 0:09
Songo znaczy wpierdol.
Zgłoś
Mormo151 2014-03-06, 0:12
Zapraszam na AXN Spin leci Dragon Ball Z Kai ! Emisja jest ok 8-10 14-16 i chyba ok 18-20. Dokladnie nie pamietam ale zachecam do ogladania :p
Zgłoś
Rapszu 2014-03-06, 0:26
To jest kurwa to! ile to razy obejrzałem całą Z-kę, przechodziłem kilka gier (na PS2 DBZ Budokai 3, DBZ Budokai Tenkaichi 2, DBZ BT 3, na PC już nie licze tych wszystkich mugenów itp ) i znam całą fabułę na pamięć. a chuj obejrze sobie jeszcze odcinek kinowy z Brollym. nie podoba sie - to idź pan w chuj
Zgłoś
R................r 2014-03-06, 0:28 3
Pomijając fakt, że Dragon Ball to gówno to nie ma to jak wmawiać sobie że japoński dubbing w którym cztery postacie mają ten sam zupełnie nie pasujący, skrzekliwy głos i przestarzałą muzykę jest lepszy niż amerykański tylko dlatego, że to oryginał jestem pewien że gdyby to była amerykańska kreskówka wszyscy by pierdolili jaki to angielski dub jest świetny.
Zgłoś
rav4ever 2014-03-06, 0:35 1
Osobiście uwielbiam DB, ale przyzwyczaiłem się już do francuskiej wersji, tego słynnego A-tą-sją! Wracając, co w tym filmiku jest szczególnego? Lubię oglądać coś nowego, odkrywczego, a odgrzane kotleciki nie smakują tak dobrze.
Zgłoś
Przodowy9222 2014-03-06, 2:14 1
Mineło juz tyle lat odkąd oglądało sie Dragon Ball, i mimo to dalej mam ciarki na całym ciele ;DD
obejrzałby nową serie
Zgłoś
sarevok89 2014-03-06, 8:26
Tez wole ogladac DB z japonskim dubbingiem, ale trzeba przyznac, ze czasami angielski tez daje rade. Przykladowo scena z Vegeta: "You may have invaded my mind and my body, but there's one thing a Saiyan always keeps...HIS PRIDE!" lepiej brzmi wedlug mnie po angielsku. Znowu scena z Gohanem gdy wpada w furie podczas walki z Cellem kompletnie ssie w angielskiej wersji jezykowej z gowniana muzyka w tle. Kazdy ma swoje zalety i wady.
Zgłoś
fistachu 2014-03-06, 9:30
Świetna parodia
Zgłoś
Uechtacz 2014-03-06, 10:38 2
Ale pojebane te chińskie dobranocki.
Zgłoś
Zanzazaar 2014-03-06, 10:51 1
Kame napisał/a:

@up "Tajemnicze Złote Miasta"
Nic nie przebije "Power Stone" i epickich przemian bohaterów.

Oooj młodziak, Power Stone nie wciągało tak. Brakowało epickości, a ostatnie odcinki na siłę katowałem. Dragon Ball, One Piece (15 lat na karku, czeka nas prawie drugie tyle)
Poki rzecz jasna, beyblade pierwsze trzy serie (Bakuten Shoot) ale i prawdziwa klasyka, Kaiketsu Zorro, Generał Daimos, Tygrysia maska. To były dopiero tytuły.
Zgłoś
GokuSan29 2014-03-06, 11:18
Umrzyj ! Angielski dubbing !! Nie da sie ogladac z nim ! Juz wole niemiecki !
Zgłoś
Jeadong 2014-03-06, 12:27
mmaakkss napisał/a:

Kurwa pamiętam jak podwórka pustoszały bo Goku napierdalał się z Frezerem

Pff sezonowcy, u mnie zawsze pustoszaly..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów