Scott, facet z ekipy Dragon House w nowym filmiku. Po prostu wymiata jego taniec...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tego nie można nazwać tańcem to jakieś pierdolone drżenie mięśniami
typek może jest w tym dobry i nie dużo osób to potrafi ale to nie kategoria taniec tylko niepotrzebne gówno
typek może jest w tym dobry i nie dużo osób to potrafi ale to nie kategoria taniec tylko niepotrzebne gówno
w erze postępującej automatyzacji i robotyzacji murzyni chcą nadążyć za techniką i pozostać w łaskach białych panów naśladując przy pracy ruchy maszyn. dziękuję, to mówiłem ja, ekspert.
a ja głupi myślałem ze jakieś drifciki będą
NuclearBlast napisał/a:
Widać gdzies kurwa się w czasie zatrzymałem bo jak dla mnie tego nie można nazwać tanćem tylko chuj wie czym ..
Łoooo chłopie to gdzies Ty sie w tym czasie zatrzymał? W czasach zimnej wojny? Słysząłes o tancu robota czy czyms w ten deseń? Korzenie ma gdzies w kiczowatych latach 80' jesli nie 70'
NuclearBlast napisał/a:
Widać gdzies kurwa się w czasie zatrzymałem bo jak dla mnie tego nie można nazwać tanćem tylko chuj wie czym ..
To weź tak zrób
A piwa dla autora nie będzie bo jest ładna gangsta bema a wysiada pizda w rurkach
NuclearBlast napisał/a:
Przejdź się w sobotę na jakąś lepszą imprezę a nie tylko do remizy to może dogonisz czas.
Ahhhh Sadol i jego użytkownicy. Czasami są takie mendy które nie maja się do czego doje**ć na filmiku to i do pogody sie doj*bią
Większość wypowiadających tutaj wyżej sra, niż ma dupę. Założę się, że 'vixa' w remizie to wasza jedyne impreza na którą chodzicie, już pomijając iż ruszacie się jak jebane kłody z kikutkami zamiast kończyn
Chcesz mieć taniec do dubstepu- wrzuć flashbang na oddział z dziećmi chorymi na padaczkę
chuj z malpiszonem, pokazalby lepiej tą e46, bo ladnie sie zapowiada:)
Widać gdzies k***a się w czasie zatrzymałem bo jak dla mnie tego nie można nazwać tanćem tylko ch*j wie czym ..
CO DO TEJ WYPOWIEDZI~
Widac, że jestes wiesniakiem i jestes tylko obeznany w jednym stylu tańca.. Pewnie tylko danczysz do discopolo... Człowieku za kogo się masz.... zbierasz piwo i co ci z tego... nie nauczysz się nigdy tak jak on...
CO DO TEJ WYPOWIEDZI~
Widac, że jestes wiesniakiem i jestes tylko obeznany w jednym stylu tańca.. Pewnie tylko danczysz do discopolo... Człowieku za kogo się masz.... zbierasz piwo i co ci z tego... nie nauczysz się nigdy tak jak on...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów