Calkiem, calkiem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taniec z gwiazdami czy sadistic??!?!?
Dałem piwo tylko i wyłącznie dlatego, że tak się spinacie jaki to dubstep nie jest chujowy!
Rażenie prądem wreszcie się na coś przydało
Czterech robi show dwóch opierdala kieszenie/torebki
przestańcie się juz tak spinać, wiekszość z was nawet nie potrafi dobrze zatanczyć na weselu a kozaczycie znajomością jak jury z "tańca gwiazdami", dałem piwko bo jednak trzeba nieźle naginac żeby się nauczyć czegoś i chuj że to dubstep czy inne popiepszone "coś", jeśli widza w tym jakiś sens to spoko. Pozdro
hrns napisał/a:
nie dość, że czarni to pedały jeszcze
a na dodatek mają jeszcze pasje, nie to co ty.
Myślcie sobie co chcecie, ale oni pokazują co potrafią, co jest ich pasją i robią to zajebiście i jeszcze na tym zarabiają. Znając Was, to pewnie niejeden im zazdrości i dlatego hejtuje, bo sam nie ma , ale dupy to ruszyć się nie chce żeby cokolwiek osiągnąć, bo to Polska właśnie...
Nie ujmując im skilla bo mają przewielki...Czy tylko ja mam schizę czy faktycznie źle zmontowany dźwięk i nie są dobrze zgrani z bitem ? :F
hrns napisał/a:
Uważasz że pedały tylko dlatego że takie mają ciuchy?
Czy dlatego że potrafią coś czego Ty nigdy nie będziesz potrafił?
Zapewne bujasz się w dresach ze spadochronu i "wpierdalasz makowca".
Swka napisał/a:
Uważasz że pedały tylko dlatego że takie mają ciuchy?
Czy dlatego że potrafią coś czego Ty nigdy nie będziesz potrafił?
Zapewne bujasz się w dresach ze spadochronu i "wpierdalasz makowca".
Nie bierz tak tych komentarzy do siebie. To zwykły lęk przed innością, którym obarczona jest zdecydowana większość ludzkości (z 90%?), w tym ja sam. I także mnie dziwi taki ubiór. Słowa jednak nie ranią. Dlatego radzę puszczać mimo uszu uwagi, wypływające wprost spod klawiatury skejcika z dziwiczym wąsikiem.
Wprawdzie ta muzyka, delikatnie mówiąc, nie koi mnie, lecz przyznać muszę, że chłopaki naprawdę imponująco popierdalają po parkiecie (czy tam chodniku).
hrns napisał/a:
nie ladnie tak odnosic sie do czlonkow swojej rodziny :X
hrns napisał/a:
Nie dość że tępy to przy kompie tylko siedzi i w nosie dłubie ;]
Rip
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów