📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ja się kurwa nie zgadzam! Son Goku, Dragon Ball i Saiyanin to jak trzy osoby boskie i ni chuja nie ma innej opcji!
Ja rozumiem spalić Biblię, rozumiem też nasikać na Koran, ale bezczeszczenia ostatniej świętości jaką jest DB nie zrozumiem, po prostu kurwa nie zrozumiem!
nie myle się że dragon ball leciałna tvnie...a ja nie mialem jak bylem maly:/ tak jak wszystko czaje z tych czasów tak dragonballa nie...
"I will kill you, until you're dead..." Ale profanacja profanacją..
kasztan_85 napisał/a:
Dożywocie powinien dostać też polski tłumacz za to że z Goku zrobił Songo. Bawi mnie to, że najbardziej oburzeni są Ci co nawet nie znają poprawnego imienia głównego bohatera Dragon Balla.
Ej żeby nie znac prawdziwego imienia bohatera to chyba tzreba być głuchym bo przynajmiej 5 razy na kazdy odcinek krzycza goku cos tam, goku cos tam.
Naoisałem Songo bo to imie jest mi blizsze z telewizji... a ty sie czepiasz bo zazdrościsz ze dostałem tyle piw...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów