📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
finkreth napisał/a:
Chujowo, na gaz nie przerobisz :/
Jak nie jak tak
http://superauto24.se.pl/auto-porady/przerobka-diesla-na-gaz-mozna-zaoszczedzic-na-paliwie-nawet-3-tys-zl-rocznie_222007.html
Diesel w mustangu ( czy mustang w dieslu jak kto woli ) to czyste świętokradztwo , tak samo jak kilka właśnie wymyśłów z ostatnich lat jak np : Porsche w dieslu , suv od lamborghini , BMW z napędem na przód i 3-cylindrowym silnikiem oraz Viper przypominający próbę współpracy Dodge z fiatem i Maseratti ( oczywiście niezbyt udaną)
Teraz potrzeba ich minimum 200 .
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
ja piernicze jaki LAG, 8-9sekund minęło od kiedy wcisnął gaz do momentu jak turbiny weszły w boost, poza dragiem bezużyteczny
Ropa jest do traktorów !!! Gaz do kuchenek !!! tyle na ten temat
endriuksp666 napisał/a:
Viper przypominający próbę współpracy Dodge z fiatem i Maseratti ( oczywiście niezbyt udaną)
Co do nowego vipera
W tym momencie sięgam na półkę po Top Gear nr 52 (6/2012)
Otwieram stronę 86 i cytuję.
"Silnik 8.4 V10, 649 KM (...) 814 Nm (...) skrzynia ręczna 6-biegowa (...) napęd na tył(...)"
Od niego to się odpierdol.
Mustang w dieslu, no kurwa oksymoron
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów