18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
finkreth 2012-09-15, 11:57
Chujowo, na gaz nie przerobisz :/
Zgłoś
LOADING... 2012-09-15, 12:03
finkreth napisał/a:

Chujowo, na gaz nie przerobisz :/

Jak nie jak tak

http://superauto24.se.pl/auto-porady/przerobka-diesla-na-gaz-mozna-zaoszczedzic-na-paliwie-nawet-3-tys-zl-rocznie_222007.html

Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Zgłoś
kocur 2012-09-15, 12:09
@up miałem to samo napisać ale co my tam wiemy zaraz sie okaże że to ekspert w dziedzinie silników i niejeden sam już poskładał :]
Zgłoś
endriuksp666 2012-09-15, 12:28
Diesel w mustangu ( czy mustang w dieslu jak kto woli ) to czyste świętokradztwo , tak samo jak kilka właśnie wymyśłów z ostatnich lat jak np : Porsche w dieslu , suv od lamborghini , BMW z napędem na przód i 3-cylindrowym silnikiem oraz Viper przypominający próbę współpracy Dodge z fiatem i Maseratti ( oczywiście niezbyt udaną)

Jeszcze nie dawno żeby móc mieć każdą kobietę wystarczyło mieć konia ...
Teraz potrzeba ich minimum 200 .
Zgłoś
iwanek12345 2012-09-15, 12:38
Swoją drogą widziałem nie tak dawno bo przed wczoraj Mercedesa Actrosa na gaz ;] także można.
Zgłoś
endione 2012-09-15, 12:47 1
Fuck you , and your Prius
Zgłoś
Smokudg 2012-09-15, 13:49
Klekot w Stangu Jakoś bym zrozumiał jakby wsadzili klekota V8 z Cadillaca lub Dogde'a, ale kurwa rzędówkę?!

"See LowRidin' ain't a sport it's a way of life"
Zgłoś
maxvolumePL 2012-09-15, 15:26
@ up

Zmartwię cię, ale z fabryki też z rzędówką wychodziły. Tylko oczywiście benzin
Zgłoś
tigerqaz 2012-09-15, 18:09
Dragster??? Tosz to kurewska słabizna ledwie kapcia spalił...za to z 10 litrów ropy się zmarnowało...

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
kamaz 2012-09-15, 22:19 3
mirekluk18 napisał/a:

Silnik zapewne od kamaza

sry ale ja nie sprzedaje silników ;p
Zgłoś
k18t 2012-09-16, 1:08
ja piernicze jaki LAG, 8-9sekund minęło od kiedy wcisnął gaz do momentu jak turbiny weszły w boost, poza dragiem bezużyteczny
Zgłoś
C................n 2012-09-16, 10:34
Ropa jest do traktorów !!! Gaz do kuchenek !!! tyle na ten temat
Zgłoś
Cinek600 2012-09-16, 12:24
1900KM w tym Mustangu...
Zgłoś
kalosz90 2012-09-16, 17:12
endriuksp666 napisał/a:

Viper przypominający próbę współpracy Dodge z fiatem i Maseratti ( oczywiście niezbyt udaną)

Co do nowego vipera
W tym momencie sięgam na półkę po Top Gear nr 52 (6/2012)
Otwieram stronę 86 i cytuję.
"Silnik 8.4 V10, 649 KM (...) 814 Nm (...) skrzynia ręczna 6-biegowa (...) napęd na tył(...)"
Od niego to się odpierdol.

Mustang w dieslu, no kurwa oksymoron
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów