📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Nakajima próbuje naprawić swoją rakietę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:01 Facet nazywa się Satoshi Motoyama. Możecie mówić o Japończykach co chcecie, ja zawsze będę podziwiał ich zawzięcie i pracowitość. To brutalne, ale w Japonii dobór naturalny działa rewelacyjnie - wyścig szczurów ma miejsce od najmłodszych lat i powoduje, że słabi popełniają samobójstwa. Zostają najsilniejsi, najbardziej pracowici i uparci, czego przykład mamy na filmiku. Ten człowiek popłakał się i odszedł ze spuszczoną głową, bo nie potrafi przegrywać (co jest zaletą, a nie wadą).
Nie ogarnął rakiety to odjechał skuterkiem z Małyszem.
alan10@ A może Michael Krumm?
Ten pojazd pierwsze jazdy odbył niecałe 3 miesiące przed startem w LeMans, prototyp to mało powiedziane. Toyota mogła zawalczyć z Audi ale wypadki je skutecznie wyeliminowały z walki...
@kokofon sam jesteś gówno
To był prototyp Nissana, w ostatnim numerze magazynu Top Gear jest świetny artykuł o tym ile pracy i serca włożyli w ten samochód jego twórcy
To był prototyp Nissana, w ostatnim numerze magazynu Top Gear jest świetny artykuł o tym ile pracy i serca włożyli w ten samochód jego twórcy
Widzę, że Nakajima nie zapomniał o swoich "wyczynach" z F1 i nadal eliminuje wszystkich dookoła z wyścigu
alan10 napisał/a:
Ten człowiek popłakał się i odszedł ze spuszczoną głową, bo nie potrafi przegrywać (co jest zaletą, a nie wadą).
Coś ci się chyba pomyliło, pewnie za młody jesteś.
Nie potrafić przegrywać a przegrać z honorem i zrobić wszystko dla rewanżu, by wygrać to co innego.
Ot prosty przykład, gram z jakimiś dzieciakami, 10 fragów wprzód, koniec meczu - zmieceni. Komentarze? "aimbot", "cheat", "kick"(co im się często udaje), "cioto nie potrafisz grać" i tak dalej. To jest brak umiejętności przegrania i to jest wada. Natomiast gdy ja przegram w ogóle się nie odzywam, muszę zaakceptować to, że dostałem wpierdol choć zawsze mam w takiej sytuacji ochotę napierdalać następne 3 godziny aż z delikwentem wygram.
Facet popłakał się i spuścił głowę nie dlatego, że nie potrafi przegrywać bo potrafi a dlatego, że wie iż musi zaakceptować klęskę i go to po prostu boli - Dlatego płacze.
Kurwa, muza jakby ktoś umarł.
No kurwa, zdarza się i tyle. Niech się cieszy, że nie zmiażdżyło mu przykładowo stopy.
No kurwa, zdarza się i tyle. Niech się cieszy, że nie zmiażdżyło mu przykładowo stopy.
szyny byly nie te i wszystko wyglada na to ze tory tory tez byly zle
@Spoon9 to bardzo fascynujace opowiedz cos jeszcze o tym zoltku i tej wysmienitej maszynie ...
NafazowanyKoleś napisał/a:
Ot prosty przykład, gram z jakimiś dzieciakami, 10 fragów wprzód, koniec meczu - zmieceni. Komentarze? "aimbot", "cheat", "kick"(co im się często udaje), "cioto nie potrafisz grać" i tak dalej. To jest brak umiejętności przegrania i to jest wada. Natomiast gdy ja przegram w ogóle się nie odzywam, muszę zaakceptować to, że dostałem wpierdol choć zawsze mam w takiej sytuacji ochotę napierdalać następne 3 godziny aż z delikwentem wygram.
Nie wszystko jest czarne albo białe. Jedna i druga sytuacja to nieumiejętność przegrywania, ale obwinianie wszystkich dookoła za swoją porażkę to już głupota i niedojrzałość.
Cytat:
Facet popłakał się i spuścił głowę nie dlatego, że nie potrafi przegrywać bo potrafi a dlatego, że wie iż musi zaakceptować klęskę i go to po prostu boli - Dlatego płacze.
Akceptowanie klęski albo umiejętność przegrywania to wtedy, kiedy mówisz "trudno, co zrobić", "nic się nie stało", "nie ma się czym przejmować" itp. Weźmy polskich piłkarzy - gdyby nie potrafili przegrywać, to by dawali z siebie wszystko. Ale potrafią, spływa to po nich, więc nie mają motywacji i biegają sobie po boisku jak na jebanym joggingu.
O to mi chodziło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów