więc zajebie go i zje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@bloodwar
Ja nigdy nie widziałem jak jastrząb czy inne coś wpieprza gołębia, a tym bardziej nie słyszałem żeby jakiś mój znajomy akurat wychodząc z domu coś takiego nagrał.
Weź wrzuć coś ciekawego co ostatnio poza internetem nagrałeś wychodząc akurat przed dom z kamerą...
Jebany, nieśmieszny hejcie.
Ja nigdy nie widziałem jak jastrząb czy inne coś wpieprza gołębia, a tym bardziej nie słyszałem żeby jakiś mój znajomy akurat wychodząc z domu coś takiego nagrał.
Weź wrzuć coś ciekawego co ostatnio poza internetem nagrałeś wychodząc akurat przed dom z kamerą...
Jebany, nieśmieszny hejcie.
To jest sokołów! Tylko nie jestem do końca pewien czy podlaski.
@ up
Mogą mi, zwykłemu szaremu człowiekowi, szanowni ornitolodzy wyjaśnić czym się różni jastrząb od myszołowa na przykład albo sokoła? Bo ciekawi mnie skąd wiecie, że to jastrząb
Trochę mi żal było tego gołębia, że tak na żywca ale mi się przypomniało, że po to na sadola wchodzę xd
Mogą mi, zwykłemu szaremu człowiekowi, szanowni ornitolodzy wyjaśnić czym się różni jastrząb od myszołowa na przykład albo sokoła? Bo ciekawi mnie skąd wiecie, że to jastrząb
Trochę mi żal było tego gołębia, że tak na żywca ale mi się przypomniało, że po to na sadola wchodzę xd
Ogólnie piękny widok, nienawidzę gruchających gównorobów, ale nie polecam podchodzenia tak blisko do ptaka ze zdobyczą. Zużywa on mnóstwo energii na taki wyczyn, a jeżeli go spłoszyć może nie mieć już sił na podobny i zwyczajnie umrzeć z głodu.
@ guciowsk -w tym samym miejscu wygryzł dziurkę, kurwa na anatomii to te skubance sie znaja i wiedza ktora czesc ciala smakuje najlepiej!
2x widziałem jak taki sam ptak dosłownie zmiótł z powierzchni wróbla. A częściej jak mewy polują na gołębie.
dzisiaj jakis ebany golobek obsral mi samochod dobrze mu tak cierp za niego !
bloodwar to kozak chodzący na systemy typu "kraft magia"
respekt dla ptaszura, upolowanie gołębia to nie lada gradka
respekt dla ptaszura, upolowanie gołębia to nie lada gradka
Ruszek napisał/a:
jak walczył jebany
Nic dziwnego - drapieżnik jest mniejszy od niego więc nie mógł tak swobodnie go zabić. Ale w sumie nie bez powodu ten gatunek nazywa się "Jastrząb Gołębiarz"
Mój kot wczoraj bawił się znacznie krócej - wpuściłem go na strych i już po 10 sekundach przyniósł mi pod nogi dorodnego gołąbka z prawie oderwanym łbem. Dostał za to puche tuńczyka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów