18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:32
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z................9 2011-12-20, 20:27
ta, prz4erobic film na kompie to każdy potrafi, pytanie tylko kto będzie z polaków taki mądry i zrobi z siebie zjeba?
kolesie na filmikach są po prostu zjebani, kto do nich dołączy?
Zgłoś
N................u 2011-12-20, 20:27 2
Tyle w tym "fajności" co w mieszaniu kisielu karmazynową skarpetką ... koleś ma atak padaczki i tyle
Zgłoś
Takewon 2011-12-20, 21:02
Ja pierdole, to już na chińskim murze mają lepiej ułożony chodnik niż w moim mieście. Co za wstyd...
Zgłoś
virek 2011-12-20, 21:16 1
To, że parę osób lubi dubstep to już musi znaczyć, że jest popularny? Wcale nie jest popularny (może trochę bardziej niż kiedyś, ale tylko 'dzięki' stronom typu "kwejk". Kiedyś dubstep był prawie że inną muzyką niż dzisiaj.

Nie lubisz dubstepu to po kiego chuja włączasz filmik i w ogóle tego słuchasz? Jak coś ci się nie podoba to omijaj to i tyle.

Zgłoś
Mateo Mazaki 2011-12-20, 22:12 1
Ej czemu Wy oceniacie muzykę, a nie sam filmik. Przecież nie o to w tym wszystkim chodzi...
Zgłoś
sosik 2011-12-20, 22:59
Jak można tego gówna słuchać...
Zgłoś
S................i 2011-12-20, 23:48
słucham kazdego rodzaju MUZYKI ale to już jest hmm poza skala muzyki a raczej czegos porytego, mialem problem ze zrozumieniem techna ale tego hardkorowego co brzmi jak odglos kol pociagu jadacego po szynach i dalej go nie rozumiem ale jakos toleruje ale tego dub hmm huj stepu to nie ogarinam dziwek jak by sie dwie rozdrabniarki do metalu jebaly na pelnych obrotach a wy sie tym podniecacie. Mam 30 lat prawie i niech sie dzieci neo nie wypowiadaja ze jestem gowniarzem
Zgłoś
f................z 2011-12-21, 0:14 4
dlaczego dubstep jest wszędzie, macie tutaj po części odpowiedź :

dodając do tego co powiedział, każdy chce mieć dubstep ale nie każdy go umie robić i dlatego powstaje takie kurestwo jak na filmie z tym typem co tańczy
Większość producentów "dubstepu" to youtubowe gwiazdki i beatportu, których muzyka nigdy nie pojawi się na wynilu albo na głupim CD przecież w mp3 jest szybciej i łatwiej
/watch?v=taC7ZIGuhnc
/watch?v=6UbS2OdxqKE
/watch?v=w86Gpxgfqu
tego nie usłyszysz na sadolu na esce lub vive bo mało kto lubi prawdziwy dubstep.
Zgłoś
~PowerBoBass 2011-12-21, 0:41
fejzez napisał/a:

słucham kazdego rodzaju MUZYKI ale to już jest hmm poza skala muzyki a raczej czegos porytego, mialem problem ze zrozumieniem techna ale tego hardkorowego co brzmi jak odglos kol pociagu jadacego po szynach i dalej go nie rozumiem ale jakos toleruje ale tego dub hmm huj stepu to nie ogarinam dziwek jak by sie dwie rozdrabniarki do metalu jebaly na pelnych obrotach a wy sie tym podniecacie. Mam 30 lat prawie i niech sie dzieci neo nie wypowiadaja ze jestem gowniarzem

To, że masz prawie 30 lat nie znaczy, że nie jesteś imbecylem i ignorantem.

sosik napisał/a:

Jak można tego gówna słuchać...

A w innym temacie (filmik z utworem Avicii - "Levels" w tle):

sosik napisał/a:

E tam, ja przyznam że muzyka jest przyzwoita i według mnie pasuje do tego filmiku. Ogółem zajebiście mi się podoba

Jak do jasnej kurwy można słuchać Avicii'ego?? To nie muzyka, to gówno! W dodatku dla dzieci
Zgłoś
styq 2011-12-21, 0:55
Jesteście rozjebani, po chuj te wszystkie sprzeczki. Nie podoba się to napisz w komentarzu jak człowiek. Nie dawaj piwa autorowi. Wyłącz szukaj cycków dalej. Pojebańcy...
Zgłoś
Coliber 2011-12-21, 2:39
Nie zamierzam komentować niczyjego gustu, ale proszę nie wrzucajcie już na Sadistica tego gów... przepraszam, tej muzyki. Jak ktoś chce posłuchać dubstepu, to jest 100 innych miejsc gdzie może to zrobić.
Zgłoś
Novik 2011-12-21, 12:27
to jest żałosne co się dzieje z muzyką robią z niej modę teraz... kurwa masz kasę to sobie śpiewasz i jesteś sławna teraz tego pełno na vivie i innych gównach ...

Jak tańczyć dubstep jak sie ubeirać do niego może jeszcze jak pukać.
Zgłoś
n................. 2011-12-21, 13:44
to jest kurwa brostep a nie dubstep niech te gimbusy się w końcu odpierdolą od nazywania tego ścierwa dubstepem
en.wikipedia.org/wiki/DubstepBrostep
urbandictionary.com/define.php?term=brostep
Zgłoś
azerbejdzanification 2011-12-21, 14:17
virek napisał/a:

To, że parę osób lubi dubstep to już musi znaczyć, że jest popularny? Wcale nie jest popularny (może trochę bardziej niż kiedyś, ale tylko 'dzięki' stronom typu "kwejk". Kiedyś dubstep był prawie że inną muzyką niż dzisiaj.

Nie lubisz dubstepu to po kiego chuja włączasz filmik i w ogóle tego słuchasz? Jak coś ci się nie podoba to omijaj to i tyle.

Dubstep nie jest popularny w Polsce, w Wlk. Brytanii, oprócz komercyjnego chłamu puszczanego w radiach, dubstep jest bardzo popularny.
No a o gustach się nie dyskutuje. Co niektóre kawałki dubstepowe są naprawde spoko.

Gdy powstawał rock, ludzie też mówili że to poryte i szataństwo itp itd, a kto to mówił? Tacy twardogłowi jak ci którzy teraz, potępiają inny gatunek. Tak więc zastanówcie się co niektórzy co i jak pierdolicie. Bo rzygać się chce od czytania pod każdym filmikiem z dubstepem jakie to gówno.
Zgłoś
Breakcore 2011-12-21, 17:51
@up. To rzygaj... Bo będziesz czytał dalej. Ludzie nie będą kłamać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem