Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolesie na filmikach są po prostu zjebani, kto do nich dołączy?
Nie lubisz dubstepu to po kiego chuja włączasz filmik i w ogóle tego słuchasz? Jak coś ci się nie podoba to omijaj to i tyle.
dodając do tego co powiedział, każdy chce mieć dubstep ale nie każdy go umie robić i dlatego powstaje takie kurestwo jak na filmie z tym typem co tańczy
Większość producentów "dubstepu" to youtubowe gwiazdki i beatportu, których muzyka nigdy nie pojawi się na wynilu albo na głupim CD przecież w mp3 jest szybciej i łatwiej
/watch?v=taC7ZIGuhnc
/watch?v=6UbS2OdxqKE
/watch?v=w86Gpxgfqu
tego nie usłyszysz na sadolu na esce lub vive bo mało kto lubi prawdziwy dubstep.
słucham kazdego rodzaju MUZYKI ale to już jest hmm poza skala muzyki a raczej czegos porytego, mialem problem ze zrozumieniem techna ale tego hardkorowego co brzmi jak odglos kol pociagu jadacego po szynach i dalej go nie rozumiem ale jakos toleruje ale tego dub hmm huj stepu to nie ogarinam dziwek jak by sie dwie rozdrabniarki do metalu jebaly na pelnych obrotach a wy sie tym podniecacie. Mam 30 lat prawie i niech sie dzieci neo nie wypowiadaja ze jestem gowniarzem
To, że masz prawie 30 lat nie znaczy, że nie jesteś imbecylem i ignorantem.
Jak można tego gówna słuchać...
A w innym temacie (filmik z utworem Avicii - "Levels" w tle):
E tam, ja przyznam że muzyka jest przyzwoita i według mnie pasuje do tego filmiku. Ogółem zajebiście mi się podoba
Jak do jasnej kurwy można słuchać Avicii'ego?? To nie muzyka, to gówno! W dodatku dla dzieci
Jak tańczyć dubstep jak sie ubeirać do niego może jeszcze jak pukać.
en.wikipedia.org/wiki/DubstepBrostep
urbandictionary.com/define.php?term=brostep
To, że parę osób lubi dubstep to już musi znaczyć, że jest popularny? Wcale nie jest popularny (może trochę bardziej niż kiedyś, ale tylko 'dzięki' stronom typu "kwejk". Kiedyś dubstep był prawie że inną muzyką niż dzisiaj.
Nie lubisz dubstepu to po kiego chuja włączasz filmik i w ogóle tego słuchasz? Jak coś ci się nie podoba to omijaj to i tyle.
Dubstep nie jest popularny w Polsce, w Wlk. Brytanii, oprócz komercyjnego chłamu puszczanego w radiach, dubstep jest bardzo popularny.
No a o gustach się nie dyskutuje. Co niektóre kawałki dubstepowe są naprawde spoko.
Gdy powstawał rock, ludzie też mówili że to poryte i szataństwo itp itd, a kto to mówił? Tacy twardogłowi jak ci którzy teraz, potępiają inny gatunek. Tak więc zastanówcie się co niektórzy co i jak pierdolicie. Bo rzygać się chce od czytania pod każdym filmikiem z dubstepem jakie to gówno.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów