Znęcanie psychiczne i fizyczne to problem wszechobecny. Najczęściej mówi się o nim w kontekście przemocy w rodzinie, ale zdarzają się również przypadki znęcania się dzieci nad rówieśnikami w szkole, a także znęcania się nad osobami dorosłymi, w tym również starszymi, w pracy lub różnego rodzaju instytucjach. Każda forma przemocy ma negatywny wpływ na osobę krzywdzoną, a w szczególności, gdy jest nią dziecko. Ofiary przemocy często noszą jej brzemię do końca życia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego oni to jej zrobili?
Jak się nazywa?
Czy sprawcy zostali ukarani?
Co się z nią obecnie dzieje?
Dlaczego oni to jej zrobili?
Jak się nazywa?
Czy sprawcy zostali ukarani?
Co się z nią obecnie dzieje?
Ten jaki napalony... Spokojnie
Ten jaki napalony...
Nie błaźnie.
Po prostu jestem ciekawy co z nią i co ze sprawcami.
Nie błaźnie.
Po prostu jestem ciekawy co z nią i co ze sprawcami.
Nie kłam. Zwalić sobie chcesz i tyle
Wszystko zależy od kontekstu sytuacji... oczywiscie, samo w sobie takie zachowanie jest patologią, ale co jeśli np dręczona ukradła właścicielowi stopy hajs i uznali, ze sami wymierza sprawiedliwośc? Oczywiscie nie popieram takiego zachowania ale warto czasami spojrzeć na sytuacje z drugiej strony...
Dlatego właśnie gdzie jest wyjaśnienie?
Wnerwia mnie wstawianie filmów, w których nie wiadomo o co chodzi..
Dlatego właśnie gdzie jest wyjaśnienie?
Wnerwia mnie wstawianie filmów, w których nie wiadomo o co chodzi..
To nie ogladaj po prostu, czasem nie da sie znalesc wiecej kontentu w inernecie procz malego znadjka. Ewentualnie sam sobie poszukaj a nie na gotowcu siedzisz a potem placzesz.
Jak to nie na Xrares czy jakoś tak jest tego cała wersja , ona więcej tego błota zjadła musiała go jeść ze śliną koleżanek , potem kazali jej się rozebrać i tańczyć nago , musiała też pić brudną wodę
To nie ogladaj po prostu, czasem nie da sie znalesc wiecej kontentu w inernecie procz malego znadjka. Ewentualnie sam sobie poszukaj a nie na gotowcu siedzisz a potem placzesz.
Jak to nie na Xrares czy jakoś tak jest tego cała wersja , ona więcej tego błota zjadła musiała go jeść ze śliną koleżanek , potem kazali jej się rozebrać i tańczyć nago , musiała też pić brudną wodę
W takim razie zapraszam do uploadowania reszty filmow z kolezanka pod tym postem, pewnie wszyscy z checia bysmy poznali jej dalsze losy!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów