Koleś ma dopiero 50% wtajemniczenia, 3 paski tylko do kolan
Koleś ma dopiero 50% wtajemniczenia, 3 paski tylko do kolan
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverA to że wszyscy z tego podskakiwania mają bekę jest naturalne bo wygląda to na jakiś taniec ludzi z extra chromosomem. Nie wiem co w tym jest ale tego typu ludzie dla większości społeczeństwa kojarzą się z niskim IQ. Oczywiście to stereotyp i wiadomo, że w przerwach patentują wynalazki. Szacunek ludzi ulicy!
Gabber, hardcore nie ma nic wspolnego z nazistami. :o W Belgii czy Holandii to jest jeden z najpopularniejszych gatunkow muzycznych, pytajac dziadka czy pierwszego lepszego napotkanego czlowieka pytajac o hardcore czy gabber odpowie ci ze wie co to jes (jezeli kogos to interesuje, skad ona sie wywodzi i co to za muzyka odsylam na wiki pl.wikipedia.org/wiki/Gabber_(muzyka) )
Na tym filmiku jest przedstawiony akurat old-school. Wiadomo z czasem ta muzyka nabrala ewolucji i stworzyla kilka podgatunkow znanych dzisiaj jako Hardcore, Hardstyle, jump czy tek (nie mylic z tecktonik).
Jedna z wiekszych imprez ktore na ten moment sa prezentowane do tego gatunku sa to MoH, dominator...
Wiele ludzi z was napewno bawilo sie do tego gatunku muzyki ale nazywaliscie to tylko zwyklym dancem, czy popem lat 90, tutaj macie wiecej znanych utworow gabber z tych lat do ktorego wlasnie tak sie tanczylo, a wiekszosc osob ktore sluchalo tej muzyki to nie byli nazisci!!!
Jak ktos bedzie chcial wiecej takich kawalkow to napiszcie a dodam w komentarzu
Ps Autorze tego tematu, aby bylo cos sadystycznego w tym temacie to mam nadzieje ze cie jakis nazista w dupe wyrucha
@up:
czy przypadkiem teraz 20ty MOH nie byl ostatnim?
Pomylilas albo pomyliles imprezy
Chodzi ci o Thunderdome
@wiesiors4 - jak już piszesz, to się wyrażaj poprawnie - h/c techno, a nie h/c. h/c to punk, a te densiki to spedałowane wersje moshu
btw. to jest hardcore:
youtube.com/watch?v=b2Y73s6xVNA
//tak wiem dzikusy
W muzyce elektronicznej siedzę od małego, więc daruj sobie te wywody to nie żadne hardcore techno, bo z techno to nie ma NIC wspólnego. Te "spedałowane densiki" przynajmniej nie są brudasami wiem, pocisłem, jestem bozki
Na potwierdzenie
pl.wikipedia.org/wiki/Hardcore_%28muzyka%29
Rzekłbym że hardcore pochodzi z punk'u a nie z jakiegoś electro - to imo profanacja.
A to że wszyscy z tego podskakiwania mają bekę jest naturalne bo wygląda to na jakiś taniec ludzi z extra chromosomem. Nie wiem co w tym jest ale tego typu ludzie dla większości społeczeństwa kojarzą się z niskim IQ. Oczywiście to stereotyp i wiadomo, że w przerwach patentują wynalazki. Szacunek ludzi ulicy!
Taaa, bo każdy brudas machający swoimi brudnymi kłakami bądź bawiący się w pogo ma wysoki iloraz inteligencji. Bitch please.
[youtube][/youtube]
Ten taniec nazywa się hakken/hakkuh i jest bardzo popularny głównie w Holandii, gdzie gatunek muzyki hardcore (do której się ten taniec wykonuje) jest bardzo popularny. Oczywiście i tak nikt z was nie ma takiej wprawy, żeby to zatańczyć poprawnie, więc te hejty możecie sobie darować
[youtube][/youtube]
Styl ten jest szczególnie popularny wśród subkultury hardcorowców, którzy są holenderskimi odpowiednikami naszych polskich dresów, z wyjątkiem tego, że większość z nich to prawdziwi naziści, a nie tylko nazwani tak w mediach, bo poszli na marsz z Flagą Polski
Ten styl powstał i spopularyzował się w latach '90, podczas gdy u nas na topie było disco polo, holendrzy bawili się do happy hardcoru
@down kawałek to oczywiście Gabber Piet - Hakke en Zage
[youtube][/youtube]
no trochę się zapędziłem, pisałem na szybko i miałem na myśli, że w tej subkulturze odsetek neonazistów jest wyższy niż u nas w Polsce na stadionie
Gabber, hardcore nie ma nic wspolnego z nazistami. :o
Na tym filmiku jest przedstawiony akurat old-school. Wiadomo z czasem ta muzyka nabrala ewolucji i stworzyla kilka podgatunkow znanych dzisiaj jako Hardcore, Hardstyle, jump czy tek (nie mylic z tecktonik).
Hardstyle nie powstał tylko z hardcoru - był głównie przyspieszonym i "utwardzonym" hard housem sprowadzonym najpierw do podziemia, dopiero potem za sprawą min Propheta stał się rozpoznawalny.
Słucham mocnych rzeczy ale to już przesada. Wole mój industrial. Przynajmniej dziewczyny ładne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów