Krótkie wideo przedstawiające sposób, w jaki można zrobić z siebie idiotę, komentując działalność innego idioty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jebać że dla beki, za chuj nie śmieszne.
Wypierdalać mi tutaj z tym popierdolonym gównem żałosnych youtuberów. Nie chce mi się tego ścierwa oglądać, nie chce mi się nawet myśleć, że to kiedyś kątem oka widziałem. Naprawdę ten kto to zlajkował powinien dostać solidnego bolca w dupe za mierne poczucie humoru. Tego się nawet nie da podpiąć pod ludzi. Zostawcie te filmiki w otchłaniach youtuba z trzema widzami na krzyż wliczając to twórców.
Pozdrawiam Tadeusz Satczyński
Wypierdalać mi tutaj z tym popierdolonym gównem żałosnych youtuberów. Nie chce mi się tego ścierwa oglądać, nie chce mi się nawet myśleć, że to kiedyś kątem oka widziałem. Naprawdę ten kto to zlajkował powinien dostać solidnego bolca w dupe za mierne poczucie humoru. Tego się nawet nie da podpiąć pod ludzi. Zostawcie te filmiki w otchłaniach youtuba z trzema widzami na krzyż wliczając to twórców.
s4tchm0 napisał/a:
Założyłem konto specjalnie w celu napisania tego komentarza. Siedzę na sadolu już ładnych kilka lat, ale teraz miarka się przebrała.
Tadek kurwa , masz łodemnie piwo .
jakiś spasły ten blogodres
dresik sie zapowietrzyl chyba
Ci co napisali że to jest dla beki są baranami typ jest jak najbardziej poważny, nazywa się Tiger i jest znany dla beki w środowisku hip-hopowym. Psychofan Peji, grozi zhackowaniem karty głównej i pluje na monitor, oczywiście dostępny jest link do jego fotki, gdzie wraz ze swoją dziewczyną mogą śmiało walczyć o tytuł najbrzydszej pary na świecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów