📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W końcu temat, w którym jestem ekspertem. Pies choruje na póki co mało znaną chorobę wywodzącą się z Japonii. Dostał tak zwanego "pierdolca". Choroba występuje z reguły u zwierząt, którymi opiekują się osoby samotne, starsze bądź/i upośledzone psychicznie. Główną przyczyną owej choroby są ubrania, ozdoby, którymi pies jest odziewany. U zwierzęcia widzącego swoje odbicie w lustrze, szybie czy też tafli wody występują zmiany w mózgu, które po dłuższy okresie czasu powodują drgawki, wymioty lub są też powodem luźnego zwieracza. Lekarstwa do dnia dzisiejszego nie wynaleziono. Zalecane jest uśpienie zarówno zwierzęcia jak i jego właściciela. Warto dodać, że choroba jest przenoszona drogą facebookową.
Kolejna ofiara prawie zmarła po zobaczeniu nagich zdjęć Tigera i Kobry
Aż trzeba było się zalogować.
Generalnie padaczka(2 faza padaczki - ta właściwa) u psów jest bez ich świadomości a przez co wielce prawdopodobne ze bez bólu. Generalnie widać na filmiku że pies ma mięką tzw "aureolkę" aby załągodzić atak przez co możliwe że piesek jest leczony jak i bardzo kochany przez swoich właścicieli. Szkoda psa i rozumiem właścicieli dlaczego nie chcą uśpić członka swojej rodziny.
Ale mogli by to zrobić bo pies to ścierwo i chuj!
Generalnie padaczka(2 faza padaczki - ta właściwa) u psów jest bez ich świadomości a przez co wielce prawdopodobne ze bez bólu. Generalnie widać na filmiku że pies ma mięką tzw "aureolkę" aby załągodzić atak przez co możliwe że piesek jest leczony jak i bardzo kochany przez swoich właścicieli. Szkoda psa i rozumiem właścicieli dlaczego nie chcą uśpić członka swojej rodziny.
Ale mogli by to zrobić bo pies to ścierwo i chuj!
Jakby mnie ubrali w takie gówno i nic bym nie mógł z tym zrobić to tak samo bym zareagował.
vass napisał/a:
Trzeba uśpić, po co komu taki pies ? Męczy siebie i innych.
siebie kurwa uśpij
Miałem psa 15 lat, również miał padaczkę, ale nigdy bym go za nic w świecie nie zamienił na żadnego innego, jebaniutki pchlarz był moim przyjacielem,był ze mną jak zaczynałem szkołę podstawową, i gdy kończyłem technikum. Ja za to byłem przy jego narodzinach,jak również przy jego śmierci (nowotwór).
Się nie zesrajcie tym małym chorym pchlarzem, gałę mu opierdolcie jeszcze jak mu suki zabraknie... Kurwa "pies twoim przyjacielem" - jak bym swojego durnego jak but psa nie kochał, to nadal tylko durny pies...
Prosiłem napisał/a:
Kurwa "pies twoim przyjacielem" - jak bym swojego durnego jak but psa nie kochał, to nadal tylko durny pies...
Którego życie jest dalej więcej warte, niż twoje i twojej przyszłej/teraźniejszej rodziny kiedykolwiek będzie.
Bardzo ładnie na końcu wytarła obsraną i obszczaną psią dupę w swoje spodnie. To musi być prawdziwa miłość.
pazuzu
Syna z padaczką też byś uśpił ?
Pazuzu, jak bedziesz kiedyś w Grodzie Kraka, daj znać. Masz u mnie piwo, człowieniu.
Pazuzu, jak bedziesz kiedyś w Grodzie Kraka, daj znać. Masz u mnie piwo, człowieniu.
pazuzu napisał/a:
Twojego tak, tym bardziej, że liże się po jajach
na silne ataki padaczkowe u zwierząt trwające dłużej niż 5 min stosuje się czopki z Luminalem które osłabiają atak...
vass napisał/a:
Trzeba uśpić, po co komu taki pies ? Męczy siebie i innych.
no tak, w końcu i cebula musiała się odezwać.. a może by tak pójść do lekarza i dać leki?? a nie, zapomniałem że pies to tylko po to że Dżesika chciała, a wydać na psa 50zł w miesiącu to za dużo.. konkludując. po co światu taki debil? trzeba uśpić, niech nie przekazuje swoich cebulowych genów
pazuzu napisał/a:
Chłopie wyluzuj.
To, że pierdoliłeś swoją sukę, a ona później wydała na świat cały miot szczeniaków,
nie znaczy, że to są szczeniaki spłodzone przez Ciebie.
Nawet jak mają padaczkę tak jak Ty.
Od chuja się tutaj wielbicieli czworonogich obsrańców porobiło A już porównywanie człowieka do psa to w ogóle kosmos, każdy kto stawia znak równości między psem a człowiekiem lub twierdzi że życie ludzie może być warte mniej od zwierzęcia powinien się co najmniej leczyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów