18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cosiarz 2017-03-27, 20:56 17
W końcu temat, w którym jestem ekspertem. Pies choruje na póki co mało znaną chorobę wywodzącą się z Japonii. Dostał tak zwanego "pierdolca". Choroba występuje z reguły u zwierząt, którymi opiekują się osoby samotne, starsze bądź/i upośledzone psychicznie. Główną przyczyną owej choroby są ubrania, ozdoby, którymi pies jest odziewany. U zwierzęcia widzącego swoje odbicie w lustrze, szybie czy też tafli wody występują zmiany w mózgu, które po dłuższy okresie czasu powodują drgawki, wymioty lub są też powodem luźnego zwieracza. Lekarstwa do dnia dzisiejszego nie wynaleziono. Zalecane jest uśpienie zarówno zwierzęcia jak i jego właściciela. Warto dodać, że choroba jest przenoszona drogą facebookową.
Zgłoś
korangurek 2017-03-27, 20:57
Kolejna ofiara prawie zmarła po zobaczeniu nagich zdjęć Tigera i Kobry
Zgłoś
polux 2017-03-27, 20:58 7
Aż trzeba było się zalogować.

Generalnie padaczka(2 faza padaczki - ta właściwa) u psów jest bez ich świadomości a przez co wielce prawdopodobne ze bez bólu. Generalnie widać na filmiku że pies ma mięką tzw "aureolkę" aby załągodzić atak przez co możliwe że piesek jest leczony jak i bardzo kochany przez swoich właścicieli. Szkoda psa i rozumiem właścicieli dlaczego nie chcą uśpić członka swojej rodziny.

Ale mogli by to zrobić bo pies to ścierwo i chuj!
Zgłoś
DanWPR 2017-03-27, 21:16
Jakby mnie ubrali w takie gówno i nic bym nie mógł z tym zrobić to tak samo bym zareagował.
Zgłoś
piwes 2017-03-27, 21:18
Nie rozumiem, zdrowe psy jedzą, chore na padaczkę trzymają przy życiu
Zgłoś
Zdzisław2002 2017-03-27, 21:52 2
vass napisał/a:

Trzeba uśpić, po co komu taki pies ? Męczy siebie i innych.

siebie kurwa uśpij

Miałem psa 15 lat, również miał padaczkę, ale nigdy bym go za nic w świecie nie zamienił na żadnego innego, jebaniutki pchlarz był moim przyjacielem,był ze mną jak zaczynałem szkołę podstawową, i gdy kończyłem technikum. Ja za to byłem przy jego narodzinach,jak również przy jego śmierci (nowotwór).
Zgłoś
P................m 2017-03-27, 21:59 1
Się nie zesrajcie tym małym chorym pchlarzem, gałę mu opierdolcie jeszcze jak mu suki zabraknie... Kurwa "pies twoim przyjacielem" - jak bym swojego durnego jak but psa nie kochał, to nadal tylko durny pies...
Zgłoś
TB303 2017-03-27, 22:02 3
Prosiłem napisał/a:

Kurwa "pies twoim przyjacielem" - jak bym swojego durnego jak but psa nie kochał, to nadal tylko durny pies...

Którego życie jest dalej więcej warte, niż twoje i twojej przyszłej/teraźniejszej rodziny kiedykolwiek będzie.
Zgłoś
Archeolog 2017-03-27, 22:05
Bardzo ładnie na końcu wytarła obsraną i obszczaną psią dupę w swoje spodnie. To musi być prawdziwa miłość.
Zgłoś
Presty 2017-03-27, 22:29 2
pazuzu
Syna z padaczką też byś uśpił ?

Pazuzu, jak bedziesz kiedyś w Grodzie Kraka, daj znać. Masz u mnie piwo, człowieniu.
Zgłoś
vass 2017-03-27, 22:47 4
pazuzu napisał/a:

Twojego tak, tym bardziej, że liże się po jajach
Zgłoś
WrednaKotka 2017-03-27, 23:40
na silne ataki padaczkowe u zwierząt trwające dłużej niż 5 min stosuje się czopki z Luminalem które osłabiają atak...
Zgłoś
landryn86 2017-03-27, 23:57
vass napisał/a:

Trzeba uśpić, po co komu taki pies ? Męczy siebie i innych.

no tak, w końcu i cebula musiała się odezwać.. a może by tak pójść do lekarza i dać leki?? a nie, zapomniałem że pies to tylko po to że Dżesika chciała, a wydać na psa 50zł w miesiącu to za dużo.. konkludując. po co światu taki debil? trzeba uśpić, niech nie przekazuje swoich cebulowych genów
Zgłoś
J................3 2017-03-28, 1:01
pazuzu napisał/a:

Chłopie wyluzuj.
To, że pierdoliłeś swoją sukę, a ona później wydała na świat cały miot szczeniaków,
nie znaczy, że to są szczeniaki spłodzone przez Ciebie.
Nawet jak mają padaczkę tak jak Ty.
Zgłoś
Farkraj 2017-03-28, 2:28 3
Od chuja się tutaj wielbicieli czworonogich obsrańców porobiło A już porównywanie człowieka do psa to w ogóle kosmos, każdy kto stawia znak równości między psem a człowiekiem lub twierdzi że życie ludzie może być warte mniej od zwierzęcia powinien się co najmniej leczyć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem