📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wodzisław ulica Czarneckiego ;p trasa fajne ale publiczność naprawde nie miała gdzie stać bo na zewnetrznej zakrętów było w chuj kamyczków no i organizatorzy powyznaczali 3-4 miejsca w których można było stać ;/
I tak pierwszy z brzegu wieśniak pierdolnie sobie bokiem swoim chujowym BMW z drewnianym spojlerem i nazwie siebie mistrzem driftu.
Nie obrażam ludzi ze wsi, bo wieśniak to stan umysłu. Wesołych!
Nie obrażam ludzi ze wsi, bo wieśniak to stan umysłu. Wesołych!
@Bimbeer91
Kobietą nie jestem ale kutasa mam. Po prostu coś takiego jest niebezpieczne, driftowac na niezabezpieczonym terenie. Jakby wyrżną w w latarnie albo coś to miałby przejebane. Tyle ode mnie w tym temacie. Mimo to temat mi się podoba.
Kobietą nie jestem ale kutasa mam. Po prostu coś takiego jest niebezpieczne, driftowac na niezabezpieczonym terenie. Jakby wyrżną w w latarnie albo coś to miałby przejebane. Tyle ode mnie w tym temacie. Mimo to temat mi się podoba.
@T-Will bardziej męskie to juz chyba jest napierdalających się grubasów w kiślu...
chcecie DRIFT - INITIAL D
Drift w polsce to katowanie 15 letnich golfów.
Ja tam wole powoli toczyć się na glebie w wielkich felgach.
Anders Breivik napisał/a:
Nie zgodzę się z tobą. Przeważnie są to 15 letnie bmw e28 i e30 Ale są też nowe auta takie jak Tery jeździ mazda rx7
Anders Breivik napisał/a:
Chuja się znasz, nie czaje ludzi którzy komentują wszystko co popadnie nie mając zielonego pojęcia na dany temat :d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów