📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Cytat:
ciekawe jak tam sie wpierdolił ??
W gta:sa nie grałeś? Podjechał do żółtej strzałeczki, a później pewnie porysował jeden z boków samochodu wjeżdżając po schodach. To przecież ten budynek.
dwa koła zakręcił i drift po chuju...
ten kask to chyba po to by puzniej wrazie co , wiedzieli chociaz gdzie byla glowa ; D
emilwkpg napisał/a:
ten kask to chyba po to by puzniej wrazie co , wiedzieli chociaz gdzie byla glowa ; D
Chcesz na siłę być śmieszny?
jak on tam wlazł?
jendrooo napisał/a:
Miał wtyki w Hogwarcie i go teleportowali przez szafkę zniknięć...jak on tam wlazł?
ja pierdole! kurwa.... po 10 lat macie? co sie dzieje z tym portalem.... Wielka zagadka! jak on tam wjechal? nie kurwa to nie GTA ani hogwart ani jakies inne pierdolone czary. Jak bmw robie reklame i moze sobie pozwolic na jezdzenie po dachu wiezowca to moze tez go tam przetransportowac smiglowcem gimbusy....
Spróbował by na tym budynku z filmiku wyżej
davidecek1 napisał/a:
odetchnijani hogwart
ochłoń i policz do 10...
dobrze
a teraz zastanow sie nad moim poprzednim postem
tak, to byla ironia
teraz już lepiej, prawda?
fajna rekalma BMW M1 i tyle żaden drift bączki kręci i tyle....wyglada to kozacko owszem ale to tylko reklama
dajcie coś niekomercyjnego....nuuda
dajcie coś niekomercyjnego....nuuda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów