📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Powrót driftem z cargo, ulica Wirażowa ponad 10 lat temu.
Większość myśli, że jak kupi starego trupa z tylnim napędem, łysymi oponami, zrobi swap z silnika 1.1 na 1.3 z pękniętym tłumikiem, wyjebie wszystkie fotele, wspawa kilka rurek do środka a na auto jebnie kilka płomieni to będzie jak Ken Block. Niestety, czasami ułańska fantazja ponosi niektóre osoby
Chętnie się wypowiem bo akurat coś wiem na temat cargo i akurat tej bmw e30. Jeśli kupisz 'trupa' nie polatasz bokiem, bo nie będzie mocy, szczególnie w silniku 1.1. Dodam że najmniejszy pojemnościowo silnik produkowany przez bmw to 1.6. Te kilka rurek to klatka, na którą trzeba mieć atest inaczej nie wpuszczą Cie na tor, w razie zawodów. Bo na cargo jest wolna amerykanka. W tej akurat bmw siedzi silnik V8 4.4. Żyjemy w Polsce, najtańsze samochody z napędem na tył to akurat BMW. Gdybyśmy żyli w Japonii zapewne byłyby to Nissany. Nie porównujcie Cargo do Tokyo Drift
gazu chlopie... gazu... nie kurwa... zaczał hamowac...
~ Donnie Darko, dobra nie mówimy o japońcach potędze driftu, tylko o polaczkach;d zacne video
Sir Cover napisał/a:
Większość myśli, że jak kupi starego trupa z tylnim napędem, łysymi oponami, zrobi swap z silnika 1.1 na 1.3 z pękniętym tłumikiem, wyjebie wszystkie fotele, wspawa kilka rurek do środka a na auto jebnie kilka płomieni to będzie jak Ken Block. Niestety, czasami ułańska fantazja ponosi niektóre osoby
Ken Block to paździoch! Zapamiętaj sobie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów