📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
maciuch2 - a zdania skladnie znasz ty czy nie.
Nie wiem.
Jaki sens jest przedłużać sobie fiuta drogim autem a potem pajacować nim na drodze, ryzykując oczywiście zdrowie lub życie niewinnych, zamiast wynająć sobie tor.
Za drogo, hołoto?
Jaki sens jest przedłużać sobie fiuta drogim autem a potem pajacować nim na drodze, ryzykując oczywiście zdrowie lub życie niewinnych, zamiast wynająć sobie tor.
Za drogo, hołoto?
@sggs
Zazdrość aż bije po oczach.. Pierwszy byś leciał jakbyś miał okazję.. wyluzuj
Zazdrość aż bije po oczach.. Pierwszy byś leciał jakbyś miał okazję.. wyluzuj
Chociaż..
Nie mierz innych swoją miarą. To cecha jebanego sebilizmu. Cierpi na to większość gwiazd głównej i harda.
Nie wiem gdzie widzisz zazdrość. Oby taki pacan, jak na filmie, przykurwił w kogoś z twojej rodziny, byś to widział i słuchał jak cierpi. Ci kurwa w gardle stanie to słowo, baranie durny.
Chociaż..
Szulcu napisał/a:
Pierwszy byś leciał jakbyś miał okazję.. wyluzuj
Nie mierz innych swoją miarą. To cecha jebanego sebilizmu. Cierpi na to większość gwiazd głównej i harda.
Noc, nikogo na rondzie, jedyne w co może przypierdolić to w kamerzystę. Zluzuj dupę.
Murekkk napisał/a:
Noc, nikogo na rondzie, jedyne w co może przypierdolić to w kamerzystę. Zluzuj dupę.
Nie muszę jej luzować. Zwyczajnie nie cierpię debilizmu. Właśnie przez takie gadanie jak twoje dzieje się krzywda innym. Bo przecież nikogo nie było..
Jezdnię się zamyka i zabezpiecza. Tańsze to od jebania komuś na rentę. O zniszczonym życiu nie wspomnę.
up
Patrz kurwa jaki przenikliwy.
Od luzowania pośladów już chyba nawet nie czujesz jak cie pedalą.
Na tej stronie powinno się wrzucać coś co podpada pod czarny humor, ew. wpasowanie tego w czarny humor komentarzami. Tu ewidentnie mamy materiał kwejkowy debila, który chwali się biedą umysłową swojej rodziny. Taka lekkomyślność śmieszna nie jest.
Patrz kurwa jaki przenikliwy.
Od luzowania pośladów już chyba nawet nie czujesz jak cie pedalą.
Na tej stronie powinno się wrzucać coś co podpada pod czarny humor, ew. wpasowanie tego w czarny humor komentarzami. Tu ewidentnie mamy materiał kwejkowy debila, który chwali się biedą umysłową swojej rodziny. Taka lekkomyślność śmieszna nie jest.
sggs napisał/a:
Nie muszę jej luzować. Zwyczajnie nie cierpię debilizmu. Właśnie przez takie gadanie jak twoje dzieje się krzywda innym. Bo przecież nikogo nie było..
Jezdnię się zamyka i zabezpiecza. Tańsze to od jebania komuś na rentę. O zniszczonym życiu nie wspomnę.
Ale opisu filmu sie nie chcialo juz czytac
Cytat:
Film został nagrany z pomocą profesjonalnego kaskadera na odcinku wyłączonym z ruchu. Nie powtarzaj tego!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów