Jelenia Góra.
Jelenia Góra.
Podobno to jakaś proruska onuca była, jeżeli tak to brawo..
Mam nadzieję ,że wyłąpiesz też kiedyś od ukrów a potem napiszą żeś onuca i ch. ci w pysk.
Nie zesrajcie się potomkowie husarii, za darmo nie dostał.
ty wiesz za co dostał, życze ci mordy codzień przez ukrów obijanej.
Upadlincow na front, jak kurwa zachować się nie potrafią, a jesli faktycznie te bydlo cyklicznie tak się zachowuje to brawo kurwa rządzący ! Dalej przymykajcie oko na ich wystepki.
Weź kurwa saszka zamknij mordę.
sam zamknij morde jebana onuco. Koleś ma racje.
sam zamknij morde jebana onuco. Koleś ma racje.
Skoro tak kochasz swoich rusków z ukrainu, to idź im pęto opierdol (jeśli już tego nie zrobiłeś). Tylko nie przychodź do mnie z płaczem jak ci wbiją widły w plecy.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDziś w wiadomościach o tym mówili. 49 latek został pobity przez grupę młodzieży, mimo że ten filmik pokazywali to nikt w tv ani słowa nie pisnął że to ukry. Jak przyjechała policja wezwana przez pracowników galerii to poszkodowany nie zeznawał ani nie chciał dochodzenia. Ale widomo to poleci z urzędu lub z urzędu wyciszą sprawę. Z tego co wynikało z wypowiedzi osób pytanych przez reportera to ta tak zwana grupa młodzieży co tam często przebywa z pobliskiej szkoły. To są ukry które można napisać że terroryzują okolice.
Jeżeli jest to lokalna młodzież, to jest bardzo duże prawdopodobieństwo że niebawem dostaną porządny wpierdol.