18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Drobny wypadek - Polonez
MudPie • 2012-12-02, 2:12
Cytat:

Dostawczy MAN bez hamowania, z prędkością 56 km/h, wbił nas pod cysternę. Przepraszam za kilka niecenzuralnych słów.

Stan poloneza po wypadku...

Zgłoś
NuclearBlast 2012-12-02, 18:48
Polonez jest pancery rozjebać go nie tak łatwo dzięki " wzmocnieną " które przypadkowo wstawili projektanci tego zacnego samochodu . A poldek to piękno samo w sobie .

Zgłoś
genghiskhan 2012-12-02, 20:24
ripman napisał/a:

"nie nadajacy się już do nicz....."

Nie takie rzeczy ze szwagrem na warsztacie się klepało

taakk kurwa odpowiedź już legendarna
ale powinieneś napisać, że fajnie w warsztacie się szwagra klepało
Kurwa ileż można te popierdolone teksty pisać? Wydaje Ci się, że to śmieszne? Że ktoś ci żubra za to postawi?
Zgłoś
Skowu 2012-12-02, 20:36
Samochód - rzecz nabyta, jak żona i komputer. No ale ludzie, taki samochód zniszczyć to już makabra! Pojeździłby jeszcze jakieś 10 lat ( może nawet i więcej ).
Ale najważniejsze, że wszyscy żyją!

Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
Zgłoś
j................e 2012-12-02, 20:54
Hejtujecie ze polonez kurwa, a gosciu przynajmniej rzeczoznawce wziął co widać na filmiku i odszkodowanie też w chuj dostanie.
Zgłoś
Corey_09 2012-12-02, 22:59
Miałem kiedyś poloneza rocznik 93, był zajebisty, wszędzie wjechał i nigdy się nie zawiesił. I miejsca na ruchanie ma pod dostatek, jak się rozłoży przednie siedzenia, to już wtedy luksus.

No i Chuj!
Zgłoś
Mindfuck 2012-12-03, 1:26 1
Kocham mojego Poloneza, i chuj Wam w cyce.
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-03, 13:23
Jebcie się wszyscy wyznawcy Mercedesów i innych nowych samochodów. Tak wiem, Mercedesy też są stare, ale ich po prostu nie lubię. Samochód powinien mieć duszę. Miałem Cinquecento, ale go rozjebałem i to była najsmutniejsza chwila w moim życiu ;( Kto miał Cienkiego ten zrozumie. Autko może zawodne, ale tak kochane jak pierwsza dziewczyna.
Zgłoś
karol_w 2012-12-03, 13:55 1
Ja bym się nie zdziwił, jakby jeszcze odpalał i nawet jeździł. Tuż to nie do zajebania było
Zgłoś
Kaprys 2012-12-03, 22:11 1
Miałem poldona. 1,6 Caro. Niezniszczalny czołg. Tylny napęd, panowie. Driftowało się nim na szutrówce od niechcenia, zaspy do wysokości grilla nie robiły na nim większego wrażenia. Corey_09 - się wie ;] Sprzedałem go, bo gnałem za hajsem za granicę, i szmal był potrzebny. No może nie aż tak, ale żal, by niszczał kilka lat, i go opłacać. Co się dowiedziałem, następny właściciel zaliczył dzwona, ściął całkiem grube drzewko, wysiadł i zaczął kląć. Ekologiem nie był, więc nie z żalu za drzewem.
Zgłoś
Złomiarz 2024-10-29, 10:48
Ciekawe ile taki pójdzie zobacz sobie na

kasacja-aut.pl/kalkulator-zlomowania-samochodu/
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów