18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Angius 2012-05-06, 13:59 1
W Polsce napadłyby ich mohery, Rydzyk obłożył anathemą, potem Kaczor zorganizował marsz pod siedzibą telewizji, przez miesiąc byliby we wszystkich telewizjach śniadaniowych, a potem dostaliby się do Tańca z Gwiazdami. Albo nawet i Gwiazdy Walczą z Najmanem.

"Długie pazury potrafią szybko porwać,
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Zgłoś
Gszysztow 2012-05-06, 14:02 1
Angius napisał/a:

W Polsce napadłyby ich mohery, Rydzyk obłożył anathemą, potem Kaczor zorganizował marsz pod siedzibą telewizji, przez miesiąc byliby we wszystkich telewizjach śniadaniowych, a potem dostaliby się do Tańca z Gwiazdami. Albo nawet i Gwiazdy Walczą z Najmanem.

Nie ma to jak we wszystko wpierdalać własne kompleksy.

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
Hubert0501 2012-05-06, 14:03
@Angius

Wow, wymieniłeś wszystkie trendy, foxy i jazzy tematy, po których modnie teraz jechać. Oczekuj deszczu piw!
Zgłoś
imperatoro 2012-05-06, 14:05
u nas by takie akcje nie przeszły
Zgłoś
Fedek 2012-05-06, 14:29
@Lukwap
ciężko udawać coś co nie ma swojego fizycznego wizerunku
Zgłoś
tentypluk 2012-05-06, 14:46 1
Kurwa po każdym filmikiem religijni napinacze, którzy de vacto chodzą do kościoła bo liczą na prezenty na komunie, opluwają wierzących. Ja na przykład nienawidze kalafioru ale nie obrażam tych co go jedzą. Żyj i daj żyć innym.
Zgłoś
Foxssj2 2012-05-06, 14:52 2
2000 lat ludzi w chuja robi i nieprzestaje
Zgłoś
peersil 2012-05-06, 14:54 25
Nawet jesus na niej nie zrobil wrażenia. Ale ja bym jej nie popuścił
Cóż za spojrzenie
Zgłoś
s................t 2012-05-06, 15:02
I to się nazywa nawracanie bezbożnicy, nie dajcie sobą manipulować przez Kościół, bo Kościół to ludzie, a ludzie(większość) to zwierzęta, które się potrafią tylko gryźć nawzajem.
Zgłoś
itemeczek 2012-05-06, 15:37
Nic zabawniejszego niż numer z winem i zdechłą myszą dzis nie zobacze
Zgłoś
Bridgwater88 2012-05-06, 15:46
i na koniec kazdego skeczu ,,Pani/e jaki Jezus przeciez to tylko jaja hahaha''
Zgłoś
R................a 2012-05-06, 16:01
Lukwap napisał/a:

Ciekawe czy jakby udawali Mahometa albo Allaha jakby długo pożyli

Kurwa kato polaczki jestescie tak przewidywalni, bylem pewien ze bedzie "herp ciekawe czy jak muhameda sparodiuje to by dlugo pozyl derp"
Zgłoś
DrGreen 2012-05-06, 16:03 4
Jezus z krzyzem na lancuszku
Zgłoś
Boingu 2012-05-06, 19:05
peersil napisał/a:

Nawet jesus na niej nie zrobil wrażenia. Ale ja bym jej nie popuścił Obrazek
Cóż za spojrzenie

Nie mogła stracić skupienia, bo by się jej trochę wina ulało.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś
gieno1 2012-05-06, 19:33
myśle że Jezus Chytrus też ma poczucie humoru inaczej nie mieli byśmy rządu jaki mamy:amused:
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów