📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
W Polsce napadłyby ich mohery, Rydzyk obłożył anathemą, potem Kaczor zorganizował marsz pod siedzibą telewizji, przez miesiąc byliby we wszystkich telewizjach śniadaniowych, a potem dostaliby się do Tańca z Gwiazdami. Albo nawet i Gwiazdy Walczą z Najmanem.
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Angius napisał/a:
W Polsce napadłyby ich mohery, Rydzyk obłożył anathemą, potem Kaczor zorganizował marsz pod siedzibą telewizji, przez miesiąc byliby we wszystkich telewizjach śniadaniowych, a potem dostaliby się do Tańca z Gwiazdami. Albo nawet i Gwiazdy Walczą z Najmanem.
Nie ma to jak we wszystko wpierdalać własne kompleksy.
Wow, wymieniłeś wszystkie trendy, foxy i jazzy tematy, po których modnie teraz jechać. Oczekuj deszczu piw!
u nas by takie akcje nie przeszły
Kurwa po każdym filmikiem religijni napinacze, którzy de vacto chodzą do kościoła bo liczą na prezenty na komunie, opluwają wierzących. Ja na przykład nienawidze kalafioru ale nie obrażam tych co go jedzą. Żyj i daj żyć innym.
Nawet jesus na niej nie zrobil wrażenia. Ale ja bym jej nie popuścił
Cóż za spojrzenie
Cóż za spojrzenie
I to się nazywa nawracanie bezbożnicy, nie dajcie sobą manipulować przez Kościół, bo Kościół to ludzie, a ludzie(większość) to zwierzęta, które się potrafią tylko gryźć nawzajem.
Nic zabawniejszego niż numer z winem i zdechłą myszą dzis nie zobacze
i na koniec kazdego skeczu ,,Pani/e jaki Jezus przeciez to tylko jaja hahaha''
Lukwap napisał/a:
Ciekawe czy jakby udawali Mahometa albo Allaha jakby długo pożyli
Kurwa kato polaczki jestescie tak przewidywalni, bylem pewien ze bedzie "herp ciekawe czy jak muhameda sparodiuje to by dlugo pozyl derp"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów