Ładnie polecieli.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jestem ekspertem. Przedstawię diagnozę:
Nie stracili butów. Żyją.
Dziękuje. Pozdrawiam.
Nie stracili butów. Żyją.
Dziękuje. Pozdrawiam.
Jak się nie ma wyobraźni to tak się dzieje
Wcale nie tak trudno uwierzyć. Klatka bezpieczeństwa to potęga i basta! Gdyby takie rzeczy montowano w osobówkach to liczba zabitych i kalek spadłaby o 90%.
Wcale nie tak trudno uwierzyć. Klatka bezpieczeństwa to potęga i basta! Gdyby takie rzeczy montowano w osobówkach to liczba zabitych i kalek spadłaby o 90%.
W Polsce to by go na drogę przepchnęli i jeszcze trzeci by dojechał.
Debile sami się eliminują jak zapierdalali 4x więcej niż ograniczenie to teraz mają, mam nadzieję że był tam fotoradar i gość straci prawko
Cytat:
@trujchuj
A czy ja napisałem że trudno uwierzyć?
jaka trzeba byc kurwa zeby sie smiac i klasac jak ktos wypada z drogi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów