"When im so drunk i can't even stand straight" - przy czym lezie pijana i zaczyna się łasić do pierwszego lepszego faceta. Alkohol sprawia, że znikają niektóre bariery - z reguły wtedy wychodzi też na wierzch fakt, iż część dziewczyn to po prostu kurwy.
Co ten filmik miał przekazać? Pokazać, że gdy taki pijany szlauch zaczyna się owijać dookoła kogoś, to spełnienie jego zachcianek jest wręcz 'gwałtem', ale odrzucenie również? Należy w takiej sytuacji stanąć w bezruchu i czekać, aż sobie pójdzie? Jak się głupieje po alkoholu to się nie pije.
Swoją drogą... biała norwegia, ale oczywiście w kampanii pojawili się przedstawiciele bliskiego wschodu i afryki. Zauważcie jednak, że gdy zaczyna się mówienie o gwałcie i przemocy -
WSZYSCY ZNIKAJĄ. Pokazują wyłącznie BIAŁYCH chłopaków. To jest właśnie ta poprawność polityczna. To nic, że w krajach skandynawskich 98% gwałtów popełniają imigranci. W tej kampanii reklamowej nawet o tym nie wspomną.
Chleb razowy napisał/a:
Ten filmik jest seksistowski. Przeciętny mężczyzna/chłopiec w ciągu swojego życia o wiele częściej niż kobieta słyszy wyzwiska i podlega przemocy. Rzadko słyszę, żeby na kobietę powiedzieć jakiś wulgaryzm, a nigdy osobiście się nie spotkałem, żeby ktoś uderzył kobietę (chociaż pewnie zdarzają się takie przypadki). Za to na mnie albo na innego znajomego, który jest facetem praktycznie codziennie słyszę "ty debilu, ty chuju, wypierdalaj z tym" itp. w pracy albo na ulicy. Albo wracam z pubu, to bardzo często słyszę teksty typu "chcesz wpierdol?", tyko dlatego, że jestem facetem. W najlepszym przypadku skończy się na przepychance. Powinni też taki filmik zrobić dla mężczyzn.
Nie w kraju multi-kulti. Jak myślisz, kto tam wyzywa i bije kobiety? Podpowiem, że mało który Norweg z krwi i kości..
Szkoda, że o tym nie wspomnieli.