Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Drogówka - urywki z filmu
TomdeX • 2013-02-07, 0:00
Dzisiaj byłem na tym filmie, można się pośmiać, ale jest to naprawdę znakomity dramat Smarzowskiego, końcówka filmu miażdży...
Poniżej mała prezentacja tego, co zobaczycie w kinie, wszystkim polecam, zwłaszcza sadolom, bo dużo wulgaryzmu (mówionego jak i cielesnego), dobra gra aktorska i nastrojowa muzyka. Nie chodzę na polskie filmu, bo trzeba powiedzieć, że są do dupy, ale na ten film wybiorę się chyba jeszcze raz...

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaba711 2013-02-07, 13:18
Hejt na polskie filmy ... są i gówniane ale i są perełki, hamerykańskie są i gówniane i są perełki tylko że cała różnica jest taka że polskie wszystkie próbują wypromować u nas a hameryktańskie tylko te "lepsze".
Zgłoś
pawelgk 2013-02-07, 13:47
"Maślanka jestem"
Zgłoś
teken 2013-02-07, 16:13 1
To jest przykre, bo takie sytuacje mają miejsce na drogach.
Zgłoś
morinho 2013-02-07, 18:01 1
dirty_pig napisał/a:

kolejny film dla lemingow

Filmu nie widział, ale już skrytykował.
Jebany polaczek.
Zgłoś
szymek61 2013-02-07, 19:20
Widziałem film dzisiaj, jest moc, polecam
Zgłoś
mathew 2013-02-07, 19:54
ma ktoś jakiś link do sprawdzonego torrenta czy chomika?
Zgłoś
Kaszysz 2013-02-07, 21:03
typowa ekranizacja polskiej mentalności, film dobry, 7/10 dałem na filmwebie.
Zgłoś
Macary 2013-02-07, 22:58
Te ujęcia od 2:40 do 3:05 kojarzą mi się jednym z moich ulubionych teledysków - The Prodigy -"Smack my bitch up"
Zgłoś
Djurnall 2013-02-07, 23:13
Byłem i jest przesłaby z reszta jak kazde polskie kino po 2005 roq ;]
Zgłoś
Iga 2013-02-07, 23:22
raper900 napisał/a:

"Prawdopodobnie przejechałem człowieka... kobietę" Poprawił się skubany.

Ja tam poczekam dopóki nie pojawi się na warezach.

tam jest myślnik a nie trzy kropek pajacu.
dużo polskich filmów jest dobrych. A ten m.in polecam
Zgłoś
nitrox89 2013-02-08, 12:58
Mnie rozjebał dialog podjebany prosto z filmu o czołgu: Andrzeju nie denerwuj sie
Jak znajde na torrentach to oglądne jeszcze raz. Zakończenie chujowe zdeczka jak dla mnie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem