Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o ta na stole wygląda jak Luxuria Astaroth, ta od Donatana i ubijania masła
Ciekawe z której strony, może trochę z dupy, ale na pewno nie z ryja
Tak na marginesie to fejk gdyż nacięcie autopsyjne ZAWSZE wykonuje się w kształt
litery " Y " a ta ucharakteryzowana modelka nacięta jest od samej szyi . Poza tym
ślady opadowe tak nie wyglądają jak na zdjęciu. To po prostu zwykła
stylizacja a ta kobita która stoi nad "zwłokami" to po prostu charakteryzatorka
Kamien z serca, teraz jeszcze tylko musze znalezc do niej numer
zajebiste cycki, jebnąłbym
Tak na marginesie to fejk gdyż nacięcie autopsyjne ZAWSZE wykonuje się w kształt
litery " Y " a ta ucharakteryzowana modelka nacięta jest od samej szyi . Poza tym
A po 3 takie ladne dupy nie umieraja!
Niestety kolega nie ma racji.
For the internal examination there are a number of different approaches available:
a large and deep Y-shaped incision can be made starting at the top of each shoulder and running down the front of the chest, meeting at the lower point of the sternum. This is the approach most often used.
a T-shaped incision made from the tips of both shoulder, in a horizontal line across the region of the collar bones to meet at the sternum (breastbone) in the middle.
a single vertical cut is made from the middle of the neck (in the region of the 'adam's apple' on a male body)
Nie umiesz angielskiego ?
Nie rób z siebie debila, Google tłumacz twoim przyjacielem.
A co do plam opadowych, to wystarczy przejrzeć kilka tematów z działu hard, wiem bo używam tego konta tylko do tego.
Ale w jednym kolega ma racje, to jest charakteryzacja !
Jeżeli chodzi o to co na tym zdjęciu nie pasuje, to stół i twarz "tr(du)pki". Stół do autopsji jest metalowy z dziurami na krew i inne odpady np. z jelit czy żołądka. Stół razem z jej umalowaną twarzą sprawiają, iż śmiem twierdzić że jest to jakiś prymitywny zakład pogrzebowy a "tr(du)pka" przyszła się ubrać i pomalować
to fejk jest kurwa
Tak na marginesie, to nacięcia w kształcie "Y" robi się tylko w przypadku podejrzenia urazu odcinka szyjnego i na hamerykańskich serialach. Nie wiem co to są "ślady opadowe", ale plamy opadowe, jak i autoliza i gnicie pojawiają się w różnych odstępach czasowych, czasami trudno jest je od siebie odróżnić. Plamy opadowe, które pojawiają się post mortem, nie występują w takich miejscach "ekspercie".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów