📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten od deicide jak zagra tak, to bedzie dobry
Jest troche błędów, ale zagrac to w taki sposób.. Skill do potegi! a ludki ktore wypowiadaja sie ze to zwykle napierdalanie- polowa pr0 by nie umiala zagrac takiej sieczki. Oczywiscie, szybciej nei znaczy lepiej- ale zagraj szybko bardzo skomplikowany kawałek..
zielonyyoo napisał/a:
kurwa przestańcie dodawać jakieś zjebane filmiki z tego kto jak gra (bo po 1. nie obchodzi mnie kto jakie postępy zrobił na miesiąc po kupnie perkusji, gitary itd), bo to w sumie nawet gra nie jest, tylko napierdalanie w gary w jakimś opętaniu. widzę zasada "im bardziej tym lepiej" wygrywa nad pięknymi utworami, a zespoły, których członkowie to narkomańskie ścierwo i idole zdziczałej młodzieży zarabiają tylko kase. smutne, smutne! jeżeli ktoś uważa, że takie takie monotonne i w efekcie idiotyczne granie jest pociągające to mu współczuję, bo nie wie, gdzie szukać prawdziwej muzyki (polecam utwory z filmu ogniem i mieczem- moje ulubione!)
to powiedzial ktos kto lubi muzyke z ogniem mieczem kurwa
idz spac poloz sie poczytaj jakas ksiazke wtpij cieple mleko z bulka i spac a nie na sadistica wlazisz
to juz oznaki nadciagajacej starosci wiec glos zabieraj moze na stronach o gotowaniu szachach? Jak twierdzisz ze te zespoly leca na kase to jestes wlasnie smutny a smutny bo glupi
nawet nie odpisuj starczy to co do tej pory namazales
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów