📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ależ chujoza.
2MaupyPrzebraneZa3Sarny napisał/a:
@up jeżeli nie potrafisz dostrzegać geniuszu w prostych rzeczach to współczuję jak proste i niskich lotów jest Twoje życie. Pewnie umiesz się dobrze bawić tylko przy flaszce na głowę albo grubym gibonie, hm?
No przechuj z ciebie ja piszę o tym, że za chuja nie robi na mnie najmniejszego wrażenia stukanie długopisami? w jakieś plastikowe kubki... a ty kolego pierdolisz, że moje życie jest "niskich lotów"
No kurwa gdyby się zastanowić to raczej ja mogę ci współczuć, że zostałeś zmuszony żeby się bawić przy wystukiwanym rytmie z jakichś zjebanych plastikowych krążków A poza tym nie mam pojęcia kiego chuja się przyjebałeś flaszki i dobrego gibona?
No kurwa mając do wyboru imprezę z flaszkami i jaraniem oraz imprezę z prostymi rzeczami nio sorry maj frend wolę imprezować z flachą i jaraniem hahah
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów