Sami zobaczcie jak idiotka została ośmieszona.
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.nic ciekawego, to dosyć normalne że ludzie wierzący sa idiotami nie zależnie od religii
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Myślę, że miażdżąca większość katolików poległaby na swojej religii w równie spektakularny sposób. Natomiast na pewno żaden ateista nie pomyli się w swojej. Szach mat wierzący
Zauważyliście, że kiedyś Muzułmanki nie musiały się zakrywać? Jeśli przyjąć za prawdę ISIS jako forme wpływu na politykę Islamu ze storny rzecz jasna żydów, to co należałoby zrobić w pierwszym momencie? No na pewno trzeba by sprawić aby ludzie się pokłócili. Tak przecież syjoniści zrobili w Polsce, dzieląc nam kościół na Toruński i chyba krakowski. Tak syjoniści zrobili w Japoni dzieląc kobiety od mężczyzn grami tamagochi (wykorzystali słabość). Słabości wykorzystują ZAWSZE. Koreę płn od południowej poróżnili wmawiając im dwie różne kultury, w Islamie wykorzystali chęć dominacji mężczyzn nad kobietami, mają Muzułmanie jakieś takie skłonności, które do niedawna były postrzegane jako ekstremalne. Czy możlowe jest że zmienili Koran? Ja w to jestem w stanie uwierzyć, syjoniści mają łeb na karku. Nikt nigdy pod względem knucia ich nie przebił. Są w tym mistrzami, mając media wpływają na wszystko i wszędzie. Są w stanie wmówić garbatemu, że to norma. Następny przykład, syjoniści podzielili Ruskich. Obrzeża tortu wprawdzie ale podzielili. Teraz historia dzieje się w Wenezueli i na Filipinach. Uważam, że te skurwysyny zasługują na złe rzeczy. Jest ich (ktoś kiedyś wyliczyl) tak ze 2 tysiące osób. Podobno jakby ich "tentego" to zapanowałby na świecie pokój.