📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pan_Grzegorz napisał/a:
Szkło elektrochromatyczne widziałem taki bajer w jednym z burdeli w amsterdamie
i co przywiozles z tego burdelu do Polski?
Cytat:
U nas by to zajebali do siebie do domu
Cytat:
a u nas na papier do dupy nie ma kasy a co dopiero na takie drzwi
Cytat:
juz widze wycieczke polskich gimkbusow dla ktorych zabawa bedzie zamiast srania napierdalanie tym wlacznikiem az sie rozjebie
nie ma to jak srać we własne gniazdo brawo panowie brawo
To nie szkło elektrochromatyczne tylko szkło elektrycznie matowione...
Srając ciągle wydawałoby mi się, że ci po drugiej stronie wszystko widzą.
Meretrix napisał/a:
Czy to nie jest tak, że musi tam jakoś prąd przepływać aby szkło stawało się mleczne? Czyli jak zabraknie prądu znowu staje się przezroczyste? Chyba w Rolce Royce jest też taki patent.
Pod napieciem jest przezierne, a bez pradu matowe.
takie drzwi wiedziałem w jakiejś knajpie w Toruniu. Najlepsze jest to, że to WC damsko-męskie z dwoma kabinami. Jak tam wszedłem to na jednym z kibli siedziała kobieta która kończyła załatwianie potrzeb, ale nie wiedziała, że byłaby niewidoczna po przekręceniu zamka. Mało tego - ona wyszła na luzie jakby nigdy nic i wg mnie była przekonana, że to lustro weneckie i że jej nie widziałem.
Śmiechy mieliśmy trochę
Śmiechy mieliśmy trochę
dozek napisał/a:
@rj5 Sranie bo sranie ale on mówi jak jest.
Tylko Mariusz Max Kolonko mówi jak jest.
U nas to by zaraz wymalowali dezedorantami swoje graficiarskie wypociony,pieprzona dzicz.
Wszystko na pokaz, ale fajne ;D
Najlepsze jak ktoś zapomni się zamknąć albo nie wie o tym
Najlepsze jak ktoś zapomni się zamknąć albo nie wie o tym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów