Muzyka to: Kleerup Ft. Lykke - Until We Bleed (PatrickReza Dubstep Remix)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to jest żenujące, głupie i nie fajne, pedałki pierd/
Co za hujnia...
btw. z tekstu "piosenki" :
"(..)I'm stupid(..)"
Yes u r...
Co za hujnia...
btw. z tekstu "piosenki" :
"(..)I'm stupid(..)"
Yes u r...
kupie klapę do scenika
Tak, bo kibole i mohery to najlepsza wizytówka, na pewno nam ich zazdroszczą.
makabrax napisał/a:
spoiler: 2 emo pedałów ma lagi w garażu...
Powiem Ci ze juz lepiej tak jak oni spedzic czas niz jak Ty przed kompem , druga rzecz napewno oni maja wieksze powodzenie u lasek niz Ty
Tak, to jest właśnie imprezowa wizytówka naszego kraju- zniewieściałe cioty w wymodelowanych grzyweczkach. Do tego dodajmy typowo kwejkowe nadruki na koszulkach, tak jak ktoś wspomniał- okularki w modnym kształcie, najeczki albo vansy (oczywiście total wybajerzone). I uwierzcie, oni są już niemal wszędzie, ostatnio na Sonispherze takich frajerów musiałem odpychać od siebie bo najebani byli po tych festiwalowych sikaczach...
Cytat:
Emo suchary. Ile oni ważą ? 70 kg razem ? Co
To, ze sa szczupli to niech ich wina, a metabolizmu. jeden wazy z 60-65kg, to pomysl co pierdfolisz.
@BTW ZADNYCH LAGOW NIE WiDZE!!
@Topic
Ale wkurwiaja mnie hejterzy... siedza przed kompem, i pieprza te glupoty...
Oryginalni...
Nie słucham dubstepu, nie ubieram się jak pedał i nie lubię emo grzywek - ale on tańczą zajebiście, piwo leci!
niby takie chujowe (sam tak uważam) ale wielu z was na bank chciało by się tak lagować
Czeczeszko, o raczej nie są Polacy.
preliator napisał/a:
Tak, bo kibole i mohery to najlepsza wizytówka, na pewno nam ich zazdroszczą.
Akurat kiboli to nam zazdroszczą. Nie raz zagraniczna prasa rozpisywała się na temat atmosfery na polskich stadionach, o której Zachód może tylko pomarzyć.
Dlaczego każdy współczesny taniec wygląda jak atak padaczki lub choroba umysłowa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów