Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie czaję tej mody na Skrillexa. Wiertara na wiertarze z jakimiś cymbałkami.
Bo widzisz - Skrillex to nie dubstep. Sonny nigdy nie powiedział w żadnym wywiadzie, że tworzy dubstep, bo rzeczywiście tak nie jest. Prawdziwy dubstep to ten sprzed paru lat prosto z WB - Caspa, Rusko, Benga itd., wywodzący się bezpośrednio z dub'u (140 bpm). Wsłuchaj się uważnie w rytm - mam na myśli werbel i stopę. Nieźle napierdala, prawda? Aż się siatkówka od oka odkleja. A w dubstepie 'oryginalnym' klasyczne 4/4 (stopa na 1, werbel na 3) albo 2/4 (werbel 2 i 4, stopa pomiędzy 3 i 4). Wychodzi z tego spokojny beat dla odróżnienia od muzyki house i jej podgatunków, jak np. electro-house, który gra właśnie Skrillex.
Dla zainteresowanych tematem 'nie-haterów', tylko dociekliwych muzycznie ludzi - posłuchajcie sobie trochę drumstepu czy chillstepu. Dubstep to nie tylko zabawa przesterami i łamanie linii basu. Z góry przekreślać ten gatunek to jak oceniać cycki po wyglądzie stanika. Miłego dnia, sadyści i sadystki!
Nie pierdol synek, bo słuchanie takiego pierdzenia nagranego na komputerze nie ma nic wspólnego ze słuchaniem muzyki. Już prędzej powiem, że trvv norweski black metal ma więcej wspólnego z muzyką niż jakiś chujstep.
Filmik strasznie chujowy. Banda pedałów grających jakiś pedalski kawałek.
Nie skomentuję tego ups już to zrobiłem jednocześnie rzucając na ciebie pogardę.
Up!
Tak! Bo teraz wszyscy tego gówna słuchają!
Ja nie robię sobie tej krzywdy .
Ja rzucam pogarde na twoją muzykę, matkę i dziewczynę. Przy okazji podkreślając ponownie, że ten filmik jak i cała taka "muzyka" jest do dupy.
Cóż wiek nie zawsze oznacza inteligencje . Poco gimbusy ustawiają sobie tak wysoko poprzeczkę ustawiając sobie 23 lata na profilu
Co do muzyki to słuchajcie czego chcecie, nie moje małpy nie moje zoo, ale błagam z tekstami "zagraj lepiej" sobie odpuście bo ze sprzetem za minimum 50 tysięcy nie ma większego problemu dostać taki efekt.
Kup sobie sprzęt nawet za 100 tysięcy obojętnie czego i zagraj lepiej.
Kup sobie sprzęt nawet za 100 tysięcy obojętnie czego i zagraj lepiej.
Ty mi kup.
O ile wiem to jest jakiś sensor zaraz ci podam dokładną nazwę
edit:znalazłem "Soundblox Pro Bass Envelope Filter"
bądź fajny i wytłumacz mi jak to działa...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów