📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@lubek
co jest w tym złego ? i co to kurwa za różnica, czy zajebiesz sobie bata rano, w południe, na noc, czy tak jak swiska o 16 ? każda godzina jest do tego jakże odpowiednia.. wiec sklej tam! ;]
aczkolwiek skromnie twierdze, ze chwalenie się tym jest bez celowe i dziecinne -.- wiec nie popieram, ani jednego, ani drugiego! tak samo mógłbym teraz napisać ze rucham właśnie murzynkę, wale wiadra z tytoniu smakowego i jem obiad z rodzinką - jednocześnie ;D
co do filmiku, muzyka dobra;D i nawet jakościowo dobry więc piwko leci!
co jest w tym złego ? i co to kurwa za różnica, czy zajebiesz sobie bata rano, w południe, na noc, czy tak jak swiska o 16 ? każda godzina jest do tego jakże odpowiednia.. wiec sklej tam! ;]
aczkolwiek skromnie twierdze, ze chwalenie się tym jest bez celowe i dziecinne -.- wiec nie popieram, ani jednego, ani drugiego! tak samo mógłbym teraz napisać ze rucham właśnie murzynkę, wale wiadra z tytoniu smakowego i jem obiad z rodzinką - jednocześnie ;D
co do filmiku, muzyka dobra;D i nawet jakościowo dobry więc piwko leci!
Nie widzę w tym nic ciekawego. A muzyka chujowa. I słabo ryje, jak na "psychodele"
To wypierdalaj na Vive...
Jak nie masz nawet pojęcia co to Psychodele skoro mówisz na Stepy psychodele
aż mnie wkurwił....
filmik widziałem u kogoś na fejsie posikany byłem...
DUBSTEP <3
to nie psy.. to chiwawa
mistrzostwo,muza super,a najlepiej jechać na festiwal Audio River,a tym zjebom co nie maja pojęcia o muzyce mówię stanowcze:
o ja jebie. napizganym nie polecam ogladać..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów