Gra - Prehistorik w wersji na Amigę.
Gra - Prehistorik w wersji na Amigę.
Ale o co ci kurwa chodzi, temat jest o starych grach, wypierdalaj ze swoimi madrosciami.
Zajebie!
Wiem co czujesz.
Strona genialna, same przegladanie tytulow przynosi usmiech na japie. A to ze wszystko dziala pieknie ladnie to w ogole kuriozum totalne.
W co rzniesz? Ja w koncu przechodze Betrayal at Krondor ;
I pomyslec ze znalazlem tego linka w komentarzach na onecie.
I to były czasy. Gra mieściła się na 1 dyskietce i zajmowała o wiele mniej niż 1MB. Komputer miał też 1MB, procesor który miał 7.09 MH. Ale gry które wtedy powstawały potrafiły sprawiać więcej frajdy jak dzisiejsze. The Settlers na ami, potrafi sprawić że cały dzień, można było uznać za zajęty. Tak samo Wormsy, Cannon Fodder.
Symulatory wojen na Commodore 64 pożerały mi czas jak World of Warcraft. A zajmowały kilkadziesiąt kilobajtów...
Tak Tak gry byly swietne. Amiga , Commodore i inne . ale do jasnej cholery teraz sa duzo lepsze gry bo technologia na to pozwala! I uświadomcie to sobie!
I to były czasy. Gra mieściła się na 1 dyskietce i zajmowała o wiele mniej niż 1MB. Komputer miał też 1MB, procesor który miał 7.09 MH. Ale gry które wtedy powstawały potrafiły sprawiać więcej frajdy jak dzisiejsze. The Settlers na ami, potrafi sprawić że cały dzień, można było uznać za zajęty. Tak samo Wormsy, Cannon Fodder.
Gówno prawda, gry nie były lepsze, po prostu to było dla Ciebie coś nowego, i grałeś całymi dniami w jedno i to samo, bo nie miałeś zbyt dużego wyboru. ;]