18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:32
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-24, 20:19
Dubstepowa dziewczyna
P................C • 2012-02-29, 8:15
był kot i pies, jest i dziewczyna

nie wiem, który z moderatorów to wywalił, ale poproszę o jakieś uzasadnienie, albo wrzucenie do odpowiedniego działu

[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-02-29, 08:42 ]
coś się popsuło przy scalaniu tematów - mój błąd
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P................A 2012-02-29, 21:43 1
@up up up up
kiedy wy jebane matoly zaczniecie nazywac rzeczy po imieniu, te gowno co kazdy z was znawcow wrzuca to pop-dupstep i moze zlizac rowa prawdziwemu gatunkowi.
Zgłoś
tarek_kubusio 2012-02-29, 22:04
Cytat:

coś się popsuło przy scalaniu tematów - mój błąd

admin chcial powiedziec - usunalem bo to shit.
Zgłoś
Gebels 2012-02-29, 22:08
i co sie dziwic ze to wywalili hehe
Zgłoś
PGY 2012-02-29, 22:28
Kurwa z padaczką a w tle wiertarka i szlifierka, rzeczywiście - wspaniałe.
Zgłoś
d................k 2012-02-29, 22:29
dupstepolo lajf.
Dupy chujowe. A kotka bez cycków. :C
Zgłoś
kietong 2012-02-29, 22:52
Zostałąby wydamana tylko i wyłącznie dla zasady, bo jakaś taka nieciekawa i brzydzi mnie jej zachowanie w tym filmie.
Zgłoś
^................^ 2012-02-29, 22:55
Szkoda że cycków nie widać ;-(
Zgłoś
Aishenbai 2012-02-29, 22:58 2
metal i rock to gówno, dubstep jest znacznie bardziej skomplikowany, wy myślicie, że takiego wobbla to się robi jednym przyciskiem myszy, a tak naprawdę to trzeba się przy nim bardziej namęczyć niż przy tych waszych biednych gitarkach, każdy ułomny może na gitarce grać, liczy się refleks, żeby ułożyć taki bas trzeba dysponować inteligencją, jakiej wy, nigdy nie zdobędziecie i to was boli najbardziej
Zgłoś
beephe 2012-02-29, 23:09 1
Uuuaa, ale wargę przygryza!
Zgłoś
daf098 2012-02-29, 23:22
Aishenbai napisał/a:

metal i rock to gówno, dubstep jest znacznie bardziej skomplikowany, wy myślicie, że takiego wobbla to się robi jednym przyciskiem myszy, a tak naprawdę to trzeba się przy nim bardziej namęczyć niż przy tych waszych biednych gitarkach, każdy ułomny może na gitarce grać, liczy się refleks, żeby ułożyć taki bas trzeba dysponować inteligencją, jakiej wy, nigdy nie zdobędziecie i to was boli najbardziej

ho ho a jak trudno się do tego dziadostwa śpiewa
Zgłoś
A................o 2012-02-29, 23:31
Ubierz się kurwa, bo dostaniesz wilka!
Zgłoś
i................r 2012-02-29, 23:35
Ta ruda to chociaż jeszcze jakoś wygląda. Jest ładna, ale z 5kg mniej mogłoby być
Zgłoś
mp_toujane 2012-02-29, 23:59
żalosny filmik w CHUJ
ludzie zacznijcie sluchac jakiegos rocka, normalnej muzyki dla mezczyzn...
deep purple, guns n roses, led zeppelin, black sabbath, metallica.. slucha ktos tego jeszcze oprocz mnie ?
Zgłoś
Tremor 2012-03-01, 0:21
Wolę kotka.
Zgłoś
tauros19 2012-03-01, 0:26
zna ktoś tytuł tej nuty??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem