18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dubstep'owy napierdalator
WhatsUpMan • 2011-05-12, 1:35
Nie słucham dubstep'u, ale mimo to uważam, że koleś wymiata

Dla zainteresowanych tytuł: Borgore - Guided Relaxation Dub

Zgłoś
Franz 2011-05-12, 11:25
On chyba dostal padaczki :|

Kobiety kłamią !
Ale mają cycki....
A my lubimy cycki.....
Zgłoś
NuclearBlast 2011-05-12, 11:30 1
WhatsUpMan napisał/a:

ale mimo to uważam, że koleś wymiata

idz kurwa oglądać you can dance a nie sadola
Zgłoś
szpiqlec 2011-05-12, 11:35 1
jaranie się tancerzami to pedalstwo - i to kurwa skrajne - już nie ty ruchasz tylko ciebie ruchają
Zgłoś
Aishenbai 2011-05-12, 11:51 7
Dubstepy są zajebiste, a pedalstwo to mieć długie włosy i grać na gitarce :[
Zgłoś
Damian198025 2011-05-12, 11:53 2
chujnia z patatajniom
Zgłoś
pptomek 2011-05-12, 12:03 4
Staropolskie przysłowie mowi wyraźnie: Kto słucha reggae ten rucha kolege.
Zgłoś
Novik 2011-05-12, 12:40 1
@markkers sory że nie słuchamy Hip Hopu
Zgłoś
Reos 2011-05-12, 12:44
sam nie słucham tego ale piwko za to że napisałeś tytuł i oszczędziłeś zbędnych pytań "co to za kawałek"

Zgłoś
KaOeNDeI 2011-05-12, 12:54
hahaha "Nie słucham dubstepu ale dla zainteresowanych tytuł: Borgore - Guided Relaxation Dub"

dobre...
Zgłoś
pancerek 2011-05-12, 13:04
Kurwa... Jak można takiego ćpunowego brzęczenia słuchać? OMG
Zgłoś
chybeck 2011-05-12, 13:43
wiedziałem, że skądś znam te ruchy!

http://www.sadistic.pl/boogie-time-vt58325.htm#475593
Zgłoś
meszamorum 2011-05-12, 13:44
i to jest zajebiste, a nie jakis francuski bambus, ktory uciekl z plantacji

By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
Zgłoś
Arekdnb 2011-05-12, 14:05 4
Wasza nieznacząca opinia na temat dubstep'ów skłoniła mnie do założenia konta na tej durnej stronie i napisania parę słów ode mnie...
Po pierwsze, kiedy czytam wasze negatywne opinie na temat owej muzyki chce mi się srać..
Jeżeli Ci się nie podoba - proste - nie słuchasz, kogo to obchodzi ?
Akurat nie mam zamiaru wypowiadać się na temat waszych ulubionych gatunków muzycznych, bo to chyba jasne... Jeżeli nie słuchasz dubstep'ów - to słuchasz hip hopu (JP JP na 100% ! Bieda na ulicy ! Liczy się ulica i jej szacunek ! Peja EMA EMA Jesteś spoko ziąąbel) - nie słuchasz hip hopu ? Tak więc jesteś fanem Bednarka, czy może Biebera ?

Nie obchodzi mnie to...
Teraz muszę się iść wysrać, bo już mnie ściska...
Cześć.
Zgłoś
Moose Elkson 2011-05-12, 14:19
Słabe prowo, 2/10.
Zgłoś
Arekdnb 2011-05-12, 14:31 2
Prowo ? O co Tobie chodzi ?
Człowieku, widzę że jesteś tzw. napinatorem internetowym...
W rzeczywistości pewnie nie odchodzisz od komputera, a koledzy w szkole Ciebie gnębią, ponieważ cierpisz na zanik mięśni...
Zacznij chodzić na siłownie, basen, cokolwiek innego byle byś się oderwał od komputera...

Zanik mięśni to poważna sprawa,
kiedyś wspomnisz moje słowa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów