Dla zainteresowanych tytuł: Borgore - Guided Relaxation Dub
Dubstep to mało ciekawy trupek, wykopany niedawno po kilku latach od śmierci spowodowanej zjadaniem swego ogona, co z kolei nastąpiło już po kilku wydanych albumach. Stanowi niby jakiś progres dla wiksiuchów, którzy nadal jednak jarają się głównie basami (pozując jednocześnie na melomanów i wyjadaczy szeroko pojętej muzyki elektronicznej, beka z nich) i goniącymi w piętkę wobblami. Może dla kogoś bowbowbow to wybitna odmiana od wobwobwob, ale niech siedzi z tym u siebie w piwnicy i się nie pokazuje. Te same typy często bronią disco-polo czy hardstajle, bo to szczera muzyka i do zabawy, nie to co te nudne Mozarty, beka podwójna. Przegrali życie i są skończeni na tej planecie.
Power metal jest trochę gorszy, hehe. Lista dobrych powerków:
Koniec.
Dubstep to mało ciekawy trupek, wykopany niedawno po kilku latach od śmierci spowodowanej zjadaniem swego ogona, co z kolei nastąpiło już po kilku wydanych albumach. Stanowi niby jakiś progres dla wiksiuchów, którzy nadal jednak jarają się głównie basami (pozując jednocześnie na melomanów i wyjadaczy szeroko pojętej muzyki elektronicznej, beka z nich) i goniącymi w piętkę wobblami. Może dla kogoś bowbowbow to wybitna odmiana od wobwobwob, ale niech siedzi z tym u siebie w piwnicy i się nie pokazuje. Te same typy często bronią disco-polo czy hardstajle, bo to szczera muzyka i do zabawy, nie to co te nudne Mozarty, beka podwójna. Przegrali życie i są skończeni na tej planecie.
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wpierdala.I na chuj się produkujecie? i tak nikt tego nie czyta...
Nie uwazam ze jest tak o hop siup latwo stworzyc jakiegos elektronika, i wiem, ze to moze bys swietna muzyka vide Daft Punk, i nie jestem za tym zeby ktos powiedzmy bez glosu, i umiejetnosci gry na instrumencie nie tworzyl wcale, ale czy to nie moze miec jakiejs wyraznej melodii chociaz? Choc z drugiej strony gdyby wszystko brzmialo tak samo to nie byloby o czym gadac ;> podsumowujac, mnie dubstep nie kreci, ale nie mam zamiaru gonic z toporem kazdego kto slucha tego gatunku, howgh.każdemu się wydaje, że weźmie sobie jakiś podkład pomixuje, pododaje jakieś "gówna", bass i masz utwór. nie, wyobraźcie sobie, że tak kurwa nie jest