Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty się mojego ojca nie czepiaj bo on takich jak Ty pod celą ruchał w perskie oko
ładną patologię w domu masz, a skąd wiesz że takich jak ja. Jeżeli nie wiesz nic o mnie?
twój stary to na haremie nakurwiał.
ładna patologia w domu masz, a skąd wiesz że takich jak ja. Jeżeli nie wiesz nic o mnie?
twój stary to na haremie nakurwiał.
Takich jak Ty w kakaowe oko
Takich jak Ty w kakaowe oko
o to ci chodzi? to on gejem jest? No możesz być z taty dumny. A z zawodu?
Ale serio '' przestań ojca obrażać bo to chore''
Nie gadam z tobą trollu z nizin społecznych. Bo robimy syf. A ty trollujesz.
W ogóle po co ja gadam z kimś kto pisze o swoim ojcu że '' ruchał kogoś w perskie oko". Szkoda gadać co się z tymi dziećmi porobiło.
W panelu rejestracyjnym powinno być pytanie o stopień niepełnosprawności umysłowej oraz przebyte i trwające choroby psychiczne.
a jak by jechała rodzinka z trójką dzieci i stary by odbił na drzewo albo stracił panowanie to by mogło być ciekawe.
to wtedy ten temat zobaczył byś na hardzie ;]
Z tego co wiem to tutaj jest miejsce na komentarze dotyczące zawartego wyżej materiału video, a nie przepychanek typu "kto jebnie lepszego teksta".
Sorry, ale krew mnie zalała jak to przeczytałem.
Z całym kurwa szacunkiem, ale mnie też krew zalewa, jak się dopierdalacie do obu gości, którzy wypuścili się na osobiste wycieczki. Weź kurwa poświęć 3 jebane minuty i przeanalizuj sytuację i dowiedź się kto z kim zaczął i czy w ogóle miał powód, bo mi się kurwa wydaje, że nie miał żadnego. Oszczerca nawet kurwa do niego się nie odniósł, a ten sfrustrowany gimboniedojeb zaczął napierdalać bez najmniejszego sensu.
Jak ktoś komuś zajebie na ulicy, a ten drugi będzie miał na tyle jaj, żeby mu oddać, to też będziesz napierdalał na obu i tak samo ich obwiniał za to, że pobrudzili chodnik krwią? Starajmy się być chociaż w minimalnym stopniu sprawiedliwi i jebać po tych, którym się to należy, a nie uogólniać tylko dlatego, że tak jest łatwiej. Niestety takie podejście jest dość powszechne w sieci zawsze wtedy, kiedy wywiąże się jakaś ostrzejsza dyskusja i ewidentnie widać przepaść między osobami w niej uczestniczącymi. Jak nie masz kurwa siły, żeby czytać komentarze, to ich nie rozwijaj albo pierdolnij się w kimono i wróć jutro.
@sznycel
Z całym kurwa szacunkiem, ale mnie też krew zalewa, jak się dopierdalacie do obu gości, którzy wypuścili się na osobiste wycieczki. Weź kurwa poświęć 3 jebane minuty i przeanalizuj sytuację i dowiedź się kto z kim zaczął i czy w ogóle miał powód, bo mi się kurwa wydaje, że nie miał żadnego. Oszczerca nawet kurwa do niego się nie odniósł, a ten sfrustrowany gimboniedojeb zaczął napierdalać bez najmniejszego sensu.
Jak ktoś komuś zajebie na ulicy, a ten drugi będzie miał na tyle jaj, żeby mu oddać, to też będziesz napierdalał na obu i tak samo ich obwiniał za to, że pobrudzili chodnik krwią? Starajmy się być chociaż w minimalnym stopniu sprawiedliwi i jebać po tych, którym się to należy, a nie uogólniać tylko dlatego, że tak jest łatwiej. Niestety takie podejście jest dość powszechne w sieci zawsze wtedy, kiedy wywiąże się jakaś ostrzejsza dyskusja i ewidentnie widać przepaść między osobami w niej uczestniczącymi. Jak nie masz kurwa siły, żeby czytać komentarze, to ich nie rozwijaj albo pierdolnij się w kimono i wróć jutro.
Jesteś takim samym trollem jak i ja i oszczerca. Wpierdalasz się w czyjąś rozmowę nie mając pojęcia kto zaczął fakt trochę zaśmieciliśmy forum mogliśmy sobie na priv powrzucać.
Sam jesteś gimboniedojeb.
sadistic.pl/zagadka-vt91225.htm?highlight=zagadka
Sprawdź sam kto zaczął , ja tylko się odgryzłem może trochę nieumiejętnie, ale z wiekiem dojdę do wprawy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów