📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To był najlepszy finał ligi mistrzów , teraz nudne te finały ...
szkoda, że nie pokazali tych 3 szmat co wpuścił w I połowie
Możecie się z niego śmiać, że jest kibicem realu ale nikt z Was nie zarabie takiej kasy za "nic", żaden z Was nigdy nie będzie miał takiego sezonu w jakimkolwiek klubie.
Pomyślcie zanim znowu napszecie coś w stylu "dudek to najlepiej zarabiający kibic realu"
Uwieżcie mi że on musi tak samo jak reszta zespołu zapieradalać na tereningi i nie może się opierdalać. Jakby był nie potrzebny/zasłaby to kupiliby innego rezerwowego bramkarza.
Elo.
Pomyślcie zanim znowu napszecie coś w stylu "dudek to najlepiej zarabiający kibic realu"
Uwieżcie mi że on musi tak samo jak reszta zespołu zapieradalać na tereningi i nie może się opierdalać. Jakby był nie potrzebny/zasłaby to kupiliby innego rezerwowego bramkarza.
Elo.
Kiedyś był moim idolem, nosz uwielbiałem go K&RWA!
odjebał kawał dobrej roboty, popatrzcie teraz na tych bramkarzy wszystkich, jest nowy styl grania on robił coś skutecznie i jednocześnie efektownie.. dawno mnie nie zadziwił żaden bramkarz, teraz między słupkami stoją ślamazary a nie takie legendy jak Dudek czy Barthez kiedyś to było coś.
piłka nożna pierdoli się na równi z internetem.
odjebał kawał dobrej roboty, popatrzcie teraz na tych bramkarzy wszystkich, jest nowy styl grania on robił coś skutecznie i jednocześnie efektownie.. dawno mnie nie zadziwił żaden bramkarz, teraz między słupkami stoją ślamazary a nie takie legendy jak Dudek czy Barthez kiedyś to było coś.
piłka nożna pierdoli się na równi z internetem.
aparacik napisał/a:
To on wtedy zdobyl puchar dla Liverpoolu
Dokladnie. A jebany Benitez go posadzil w nastepnym sezonie na lawce...
Ja jak sie napije to tak tancze w knajpie:D
"Czy do ciebie, Człowieku, należy decydować o tym, co jest dobre, a co złe?"
Frostbourn napisał/a:
Dokladnie. A jebany Benitez go posadzil w nastepnym sezonie na lawce...
zgadzam się, to on zniszczył jego dalszą kariere dlatego teraz nienawidze tegu chuja ;s
sporo razy po prostu w niego kopneli ale przyznac trza ze technika najebanego mistrza dziala w kazdym sporcie
bo schevchenko to cipa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów