Bardzo trafna riposta, właściwie zamykająca wszystkie mordy, które odważyły się obronić bohaterów tego "świetnego" programu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dno dnów osiągniete tym programem...
<b>Teraz ten like ma 4 tyś lików</b> !!!
Kurwa mać, kim trzeba być aby coś takiego oglądać i jeszcze na dodatek się kurwa czymś takim ekscytować? Ja pierdole... Nawet nie zamierzam zaspokajać ciekawości i nie włączę tego gówna. A ludzie, którym podobają się tego typu programy, powinni iść się leczyć kurwa.
A ja pierwszy odcinek tego czegoś włączyłem, z ciekawości. Nie wiem jak Wy to widzicie, ale jak dla mnie to to jest wyreżyserowane w 100%. Polecam oglądanie dla beki, jeśli ktoś zdaje sobie sprawę że to kolejna odsłona trudnych spraw czy innego dlaczego ja to ogląda się to fajnie
Typowe dla Polskich telewizji: Skopiować najgorszy i najdurniejszy program z USA (Jersey Shore) zamiast jakiegoś na poziomie jak np QI (z UK). Zaraz kurwa Honey Booboo zrobią /facepalm
Obejrzałem pierwszy odcinek tego gówna i wciąż nie mogę wyjść z podziwu że to nie jest reżyserowane, nie da się pytać takim debilem, to jest po prostu nie możliwe...
Nie dam piwa bo nie znam żadnej wypowiadającej się osoby ani nie wiem o co chodzi.
warsaw whore...
@ Anders Breivik
I dobrze, że tego nie widziałeś, bo pewnie musiałbyś po raz kolejny użyć swojego karabinu.
Jak samopoczucie w więzieniu ?
Temperatura kawy się poprawiła? Masz dostęp do internetu? Czy mam Ci wysłać paczkę?
Od kiedy tak dobrze władasz polskim?
I dobrze, że tego nie widziałeś, bo pewnie musiałbyś po raz kolejny użyć swojego karabinu.
Jak samopoczucie w więzieniu ?
Temperatura kawy się poprawiła? Masz dostęp do internetu? Czy mam Ci wysłać paczkę?
Od kiedy tak dobrze władasz polskim?
Ingox napisał/a:
Polecam oglądanie dla beki
No chyba kpisz. Jakbym chciał obejrzeć coś "dla beki", to sobie popatrzę na Mocne Sobotnie Kino w TV Puls, a nie na bandę pustaków, którzy za pół roku będą takimi celebrytami jak ta cycolina z Euro.
PS. Przyłączam się do apelu o linka ale tylko jeżeli będzie widać cycki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów