📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
raynex93 napisał/a:
po obejzeniu tego oto filmiku nachodzi mnie pytanie. jak do kurwy można być pedałem -.-
Po przeczytaniu Twojego komentarza nachodzi mnie pytanie, jak do kurwy wydostałeś się ze szkoły? Kto Cię wpuścił do środowiska?
obejŻeniu?! mała litera po kropce?!
Skoro twoim zdaniem można wyciszyć, po chuj dałeś tytuł "DubStep"? Trzeba było napisać "fajne dupy i hałas".
Czytanie nie jest Twoją mocną stroną, Dup= od .... -,- od dup z teledysku, kocham je wszystkie <3
Jak to oglądam i pojawia się w mojej głowie pewne pytanie, przypominam sobie dowcip:
Syn wrócił do domu z samymi dwójami na świadectwie. Ojciec zaprosił syna na fotel, wyjął papierosy:
- Zapal synu...
- Tata, no co ty, ja nie palę.
- Pal, synu!
Zapalili. Po chwili ojciec otworzył barek i wyjął 0,7 czystej.
- Napij się, synu...
- Tata, daj spokój, ja nie pije.
- Pij, jak ojciec daje!
Napili się. Ojciec wyjął Playboya.
- Masz, oglądaj...
- Tata, nie wygłupiaj się...
- Oglądaj!!!
Siedzą, popijają. Syn już całkiem się wyluzował. Przerzuca kartki Playboya, zaciąga się z widoczną przyjemnością i wreszcie rzuca od niechcenia:
- Kurna... tata... i kto to wszystko dupczy?
- Prymusi, synu, prymusi...
Syn wrócił do domu z samymi dwójami na świadectwie. Ojciec zaprosił syna na fotel, wyjął papierosy:
- Zapal synu...
- Tata, no co ty, ja nie palę.
- Pal, synu!
Zapalili. Po chwili ojciec otworzył barek i wyjął 0,7 czystej.
- Napij się, synu...
- Tata, daj spokój, ja nie pije.
- Pij, jak ojciec daje!
Napili się. Ojciec wyjął Playboya.
- Masz, oglądaj...
- Tata, nie wygłupiaj się...
- Oglądaj!!!
Siedzą, popijają. Syn już całkiem się wyluzował. Przerzuca kartki Playboya, zaciąga się z widoczną przyjemnością i wreszcie rzuca od niechcenia:
- Kurna... tata... i kto to wszystko dupczy?
- Prymusi, synu, prymusi...
tu z lepsza muzyka
nie rozumiem na co te pyski w tym filmiku człowiek sie skupić nie może na zabawie ale i tak piwo poleciało
mmmmmmm tak, dobrze sunio wypinasz cipeczke ;D
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Postskriptum v l g Сталь
ruski z lasagne w 1:20 :O ale otwarte piwo z lodowki bierze... no ale coz to przeciez ruski...
gemini wymiata ex tehno brudasy
po obejżeniu tego filmiku odrazu zrobiło mi sie cielpej,ide odśnieżać wkoło haupe
po obejżeniu tego filmiku odrazu zrobiło mi sie cielpej,ide odśnieżać wkoło haupe
Skora2, mozna link do yt ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów