📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To nasz krakowski cygan z okolic nowej huty...
Widziałem go juz jakieś pół roku temu z taką nogą - ropa cieknie, muchy siedzą, w takich jakby pęknięciach nawet jakieś larwy puszczają oko
I tak wtedy myślałem, ile jeszcze minie, zanim się pożegna z tą nogą, albo nawet rzuci mu się to na cały organizm
I co? I chuj! Ze dwa tygodnie temu noga dalej jak u słonia i nawet brudas na nią buta od garnituru założył i od ludzi złotóweczkę żebrał!
Widziałem go juz jakieś pół roku temu z taką nogą - ropa cieknie, muchy siedzą, w takich jakby pęknięciach nawet jakieś larwy puszczają oko
I tak wtedy myślałem, ile jeszcze minie, zanim się pożegna z tą nogą, albo nawet rzuci mu się to na cały organizm
I co? I chuj! Ze dwa tygodnie temu noga dalej jak u słonia i nawet brudas na nią buta od garnituru założył i od ludzi złotóweczkę żebrał!
Szybka historia. Wiele lat temu robiłem w UK, idę raz sobie do tesco chyba i na schodach mijam jakąś narkomankę (miała może dwadzieścia pare lat, ale widać było z ryja jakby przeżyła ze 50 na tym padole), no i pyta się mnie ona czy mam jakieś drobne, szybko odpowiadam że nie i staram się ominąć szerokim łukiem. A ta mówi że potrzebuje na autobus do szpitala bo ją noga boli, podciąga nogawkę i pokazuje mi widok taki że o mało nie zwymiotowałem, to wyglądało jakby jej noga była pokryta korą z drzewa, a w środku wielka gnijąca dziura.
End.
End.
Krokodyl pozdrawia
Znany gość w mojej miejscowości
Ale znachorów się nazbierało z tej dziedziny i jeden wie lepiej od drugiego
Założył nogę od innego kompletu.
Svenlee napisał/a:
Czy to Szczecin?
Nie to Kraków ten cygan jest znany raz jest na Podgórzu raz w Nowej Hucie, jest bardzo arogancki i wręcz rząda żeby dać mu kilka złotych, a te nogę w takim stanie do dobre 3-4 lata już ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów