📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie ksiądz
żeby ta jego mamucha to była na prawdę.. mamucha, a nie wieloryb to i ja bym sobie z taką poudawał a tu lipa :/
kurwa! też bym się lego pobawił od czasu do czasu...
Paru życzliwych już zrobiło własny dubbing do tego, bardziej upiorne niż oryginał
Stanley Thornton to 29 latek z Kalifornii, który w domowym zaciszu staje się niemowlakiem. Ma bawialnię, śpi w ogromnym łóżeczku, ssie smoczka, nosi pieluchy, mama karmi go, pije z butelki itd...
Lekarze twierdzą, że jest to zaburzenie-infantylizm, jednak on sam uważa, że jest to jego sposób na życie. Po ciężkim dniu pracy właśnie tak odpoczywa i trwa to od 14 roku życia.
Lekarze twierdzą, że jest to zaburzenie-infantylizm, jednak on sam uważa, że jest to jego sposób na życie. Po ciężkim dniu pracy właśnie tak odpoczywa i trwa to od 14 roku życia.
Wkurwił mnie. Obleśny wieloryb. Piwa nie będzie
Ta kobieta wygląda, jakby była matką kolesia i jeszcze szóstki jego rodzeństwa. I chyba po ostatniej mnogiej ciąży jeszcze nie urodziła łożyska.
Ja pierdole, co za patola.
Ja pierdole, co za patola.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów