📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pewnie ma wii fit i ćwiczy, a do superpowiększonego zestawu w McDonalds zamawia diet coke, więc to musi być genetyczne, że ma nadwagę :/
I potem w McDonalds
-Poproszę 4 BigMaki i dietetyczną colę,bo jestem na diecie
-Poproszę 4 BigMaki i dietetyczną colę,bo jestem na diecie
Ma Wii! Czyli jest co najmniej połowę chudsza niż by była gdyby posiadała PS albo Xboxa.
Turas napisał/a:
Ma Wii! Czyli jest co najmniej połowę chudsza niż by była gdyby posiadała PS albo Xboxa.
Nie wiem czy wiesz, ale na PS3 wyszedł niedawno nowy kontroler, coś w stylu tego od wii tylko dokładniejszy i też można się poruszać, ale ja osobiście wolę i tak iść na rower, a co do samego filmiku to ja bym to zwierze przywiązał do kaloryfera i nie odwiązywał dopóki by nie schudło.
krokodyl, chyba jednak do obory.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów