Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak spermamana nie lubię, mając swoje powody, to zawsze mnie wkurwia - nawet w jego tematach - jak ktoś z zerową ilością tematów pierdoli o jakości sadola.
Żebyś miał chociaż JEDEN temat to ok, coś wniosłeś i masz prawo się dopierdalać, ale zero tematów i będziesz tutaj gadał o materiałach jakie wrzucają inni - w swoim kurwa prywatnym czasie, za darmo, dla was.
Coraz większa moda aby w tematach (o dziwo nawet nie tylko moich ) użyszkodnicy z zerowym wkładem narzekali na "co się stało z sadolem".
Co się stało? To jest bardzo proste - ok 20 osób tutaj coś wrzuca regularnie i to na tych ok 20 osobach spoczywa aby wrzucać tutaj materiały. Nikt nam nie płaci za to. nawet taki Halman pomimo, że wali gruchę do głównego zbiornika z jogurtem regularnie do swoich piwek, robi to zasadniczo DLA WAS abyście WY mieli co oglądać.
Mnie cieszy jesli widze, że ktoś dodaje mój temat to ulubionych - bo to znaczy, że chociaż jedna osoba miło spędziła tutaj czas.
Weźcie coś sami wrzućcie a potem narzekajcie.
Ojej, jak mi przykro, że tak się z Halmanem męczycie dla nas, a my wredne chuje nie potrafimy tego docenić! To wam powiem, że Sadol faktycznie schodzi na psy. Od wielu lat tu zaglądam, zwykle przez kilka miesięcy, zawsze pod nowym nickiem i potwierdzam - poprzeczka coraz niższa. Zobaczcie sobie co wrzucano tu kilka lat temu i o czym dyskutowano, często na niezłym poziomie. A teraz przesiadują tu głównie dzieci, niektóre nawet 10 lat nie mają, co widać po wpisach. I życiowe przegrywy, które dowartościowują się hejtując czarnuchów i Ukraińców.
Ale i to ma swoje zalety, dzięki temu ja was mogę hejtować bo po to tu zaglądam. Odreagowuję stres.
Ale i to ma swoje zalety, dzięki temu ja was mogę hejtować bo po to tu zaglądam. Odreagowuję stres.
I tymi oto stwierdzeniami,przekonałeś mnie co do twojej malutkiej osoby.To własnie dzięki takim "odbytombiskupa" jak ty,ten portal traci w chuj.
A nasze sadolowe SI,oraz Firefox-ik. To jedni z ostatnich wojowników.Mimo że nieraz drapią się jak dziewczynki. W głębi dycha tęsknił by jeden za drugim.
To nie to co bywało wcześniej w dyskusjach..Bany leciały jak grad w letnią burzę.
ps.
Nie musisz się odnosić do tego komentarza.Jest to po prostu moje zdanie.A ze zdaniem,jest jak z odbytem.
Każdy ma swoje.
Nie pozdrawiam.
Przecież to jest zwykły szmaciarz z Sosnowca. Co się dziwisz.
Jak spermamana nie lubię, mając swoje powody, to zawsze mnie wkurwia - nawet w jego tematach - jak ktoś z zerową ilością tematów pierdoli o jakości sadola.
Żebyś miał chociaż JEDEN temat to ok, coś wniosłeś i masz prawo się dopierdalać, ale zero tematów i będziesz tutaj gadał o materiałach jakie wrzucają inni - w swoim kurwa prywatnym czasie, za darmo, dla was.
Coraz większa moda aby w tematach (o dziwo nawet nie tylko moich ) użyszkodnicy z zerowym wkładem narzekali na "co się stało z sadolem".
Co się stało? To jest bardzo proste - ok 20 osób tutaj coś wrzuca regularnie i to na tych ok 20 osobach spoczywa aby wrzucać tutaj materiały. Nikt nam nie płaci za to. nawet taki Halman pomimo, że wali gruchę do głównego zbiornika z jogurtem regularnie do swoich piwek, robi to zasadniczo DLA WAS abyście WY mieli co oglądać.
Mnie cieszy jesli widze, że ktoś dodaje mój temat to ulubionych - bo to znaczy, że chociaż jedna osoba miło spędziła tutaj czas.
Weźcie coś sami wrzućcie a potem narzekajcie.
Dobra, weź stul kuciapę i przestań gadać tym swoim mentorskim tonem. Do budy kuternogo.
Ignorując głupie i niepotrzebne inwektywy między użytkownikami serwisu w tym wątku, chciałbym tylko dodać, że Odessa nie jest anektowana.
I nigdy nie będzie.
Mam nadzieje że będzie przez nas:)
Mam nadzieje że będzie przez nas:)
Nawet sobie tak nie żartuj, bo zaraz cię w russia tudej zacytują jako dowód, że chcemy przejąć pół Ukrainy
ale poważnie, takie teksty tylko szkodzą, to woda na młyn dla ich goebelsowskiej propagandy, a tu jest sporo agentów opłacanych w ich bezwartościowych rublach
I tymi oto stwierdzeniami,przekonałeś mnie co do twojej malutkiej osoby.To własnie dzięki takim "odbytombiskupa" jak ty,ten portal traci w chuj.
To raczej objaw zejścia tego portalu na psy niż przyczyna. Jakby tu było co czytać i z kim dyskutować to nawet byś mnie nie zauważył, albo zwyczajnie zignorował.
złote czasy sadola to były zanim sadola sprzedali pajacowi od kwejka
Potem się usuwało materiały, bo za ostro, zjebana moderacja, wysyp atencyjnych pajaców w stylu poławiaczy krabów, tylko fanstastico miał jakiś polot, to go zadusili chuje.
Ciekawe. Znaczy, właścicielem jest teraz Rusek? Wikipedia mówi, że Kwejk należy do jakiegoś Dimitra Głuszczenki. To by tłumaczyło skąd tu taka tolerancja dla onuc.
gdyby nie "sznaciarz z sosnowca" to by nie było sadola... trochę szacunku niezdolny do samodzielnego myślenia wysrywie...
Kurwa...no bohater! Idź policz swoje piwka. I ty nazywasz kogoś wysrywem, niedorośniety pojebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów