18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Akcja z Gliwic, kretyni urządzili sobie polowanie na jelenia ale tym razem coś nie pykło. Źródło.

Info od autora:
ukryta treść
"Dwa auta zajechały mi drogę, uniemożliwiający zmianę pasa i ucieczkę, chwilę później zostałem zaatakowany, powód, zbyt bliskie trzymanie się zderzaka, na filmiku możemy ocenić ta odległość...

19.09.2023 r w Gliwicach zaraz przy wjeździe na DTŚ z ulicy Robotniczej około godziny 6:10, co najgorsze nic nie wskazywało na takie zachowanie tych kierowców, nie myślałem zbyt trzeźwo, wyszedłem z samochodu do nich, na pewno padło wiele nie potrzebnych słów, do tej pory mnie trzymają emocje."
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UrlichUrwich 2023-09-22, 18:22 2
VeIture napisał/a:

I teraz sobie wyobraźcie mnie, niepełnosprawnego bez nogi. Wylatuje ci typek zajeżdżając drogę, wyskakuje do ciebie, wali cię w ryja kiedy siedzisz samochodzie swoim przez otwartą szybę... bronisz się... a potem masz to to bo pojechał się popłakać jako pierwszy:
Witamy w poj***nej Polsce 2023.
Film z zajścia umieszczę jak tylko będę mógł upublicznić materiały dowodowe.
Sami wtedy ocenicie co widzicie.

Owiewki (ciężej chwycić z zewnątrz taką lekko uchyloną szybę), oklejenie przezroczystą folią antywłamaniową szyb przednich, oraz obowiązkowo ryglowanie chwilę po tym jak wsiądziesz. Dodatkowo odruch by domykać szyby jak lezie do Ciebie jakiś debil.
Cokolwiek się w przyszłości zdarzy - żadna pięść Cię nie dosięgnie....
... a przynajmniej nie od razu
Zgłoś
kranik123 2023-09-22, 18:33 1
Pedal z Mazdy ewidentnie poszukuje czułości.
Zgłoś
~Velture 2023-09-22, 18:52 3
smc napisał/a:

Wilczur, nie wiedziałem, że jesteś taki kozak
Szacun, bro!

No a co miałem zrobić? Przejechać typa? Czekać aż mi napierdoli przez szybę albo mnie wyciągnie z auta i ja bez pomocy nie wstanę samemu? Zareagowałem instynktownie i się kurwa broniłem jak potrafiłem aby agresor odpuścił. Wyszło jak wyszło. Nie chciałem zrobić krzywdy.
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-09-22, 18:59 2
VeIture napisał/a:

No a co miałem zrobić? Przejechać typa? Czekać aż mi napierdoli przez szybę albo mnie wyciągnie z auta i ja bez pomocy nie wstanę samemu? Zareagowałem instynktownie i się kurwa broniłem jak potrafiłem aby agresor odpuścił. Wyszło jak wyszło. Nie chciałem zrobić krzywdy.

No niby masz rację, ale żeby tak od razu gwałcić i dyskryminować wyznaniowo...
Trochę jednak przesadziłeś.
Zgłoś
Emilian89 2023-09-23, 4:39
~VeIture napisał/a:

Napisz mi jedno, prócz obcięcia nogi ujebali ci jaja? Serio rozumiem ze jesteś slaby psychicznie i ciagle jakies zjebane pierdolamento robisz. Daj żyć innym druga czy tam drugi flodzia...
Zgłoś
endrju35 2023-09-23, 4:57
U nos sie godó " pierdoła ślonsk ,jada do Gliwic"
Zgłoś
jazeck 2023-09-23, 11:52
tablice rejestracyjne nie muszą być zamazywane, zwlaszcza w takich akcjach.
Zgłoś
Wiewór 2023-09-23, 22:29
Tu jest dwoch kretynow. Jeden siada na zderzak i prowokuje. Drugi staje na srodku ekspresowki. Kurwa.
Zgłoś
JohnyByrd 2023-09-24, 10:47
Podwójna porcja gazu w żelu na ryj pomogłaby opanować emocje obu panów.
Zgłoś
arturek_w 2023-09-28, 13:13 1
Wiewór napisał/a:

Tu jest dwoch kretynow. Jeden siada na zderzak i prowokuje. Drugi staje na srodku ekspresowki. Kurwa.

Ale ten drugi już jest ubrany na odblaskowo więc trochę to takie dziwne - no chyba, że właśnie wraca do chaty z zamiatania ulic....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem