Robert Burneika czyli Hardkorowy Koksu w maluchu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa ale mam deja vu, nie było kiedyś już tego?
@BoKoR,zamiast cisnąć bekę w domowym zaciszu próbujesz zgrywać polonistę.Nie wiem synku ile masz lat,ale zastanów się czasem kogo i za co wyzywasz.
On to sam tutaj wstawił, stąd to słowo łokć (pewnie wg litewskich odmian rzeczowników), chciał trochę kaski zarobić i po tagach widać że tak reklamuje jakiś gówniany blog: klasyczny.com
Już ludzie zaczynają o nim zapominać, nie ma nic nowego do pokazania i tak wyglądają jego ostatnie podrygiwania w mediach. A przekaz taki sam jak zawsze: jestem silny, jem steki, jestem duży co powoduje salwę czerstwego, oklepanego humoru.
Już ludzie zaczynają o nim zapominać, nie ma nic nowego do pokazania i tak wyglądają jego ostatnie podrygiwania w mediach. A przekaz taki sam jak zawsze: jestem silny, jem steki, jestem duży co powoduje salwę czerstwego, oklepanego humoru.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów