-przestań się ze mną kłócić bo Cię kopnę !
-niby czym?- odpowiada druga ameba
-a nibynóżką !
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Ano, łatwo. Spodziewałam się, że ktoś walnie zaraz screena tych przepięknych zer. Ogólnie wyjaśnię- na razie też nic nie wrzucam, bo nie mam czego. Jak natrafię na coś, co się nadaję, to dam, ale nie widzę sensu w chwaleniu się każdym zacięciem albo wrzucania czegoś, o czym wiem, że na 99% nie przejdzie. Wystawionych też mało, bom hasła zapomniała wieki temu, a jakoś nie było mi wybitnie do szczęścia potrzebne.
No i podstawowy fakt- Polakiem jestem, muszę na coś narzekać.
Ej, sorki za szczerość, ale POJEBAŁO niektórych z tym "stażem" na sadolu?
Jak dany cymbał jest zarejestrowany piąty rok, znaczy że jest lepszy, dostaje +20% expa za posty więcej, złote popielniczki i zniżkę 5% na powietrze do roweru?
Jesteś tu pięć lat? To fajnie, STUL MORDĘ i pokaż że do tego zestawu dołączają zdrowe myślenie.
Poprzedzanie wypowiedzi "jestem tu od (..)" traktuję jak "Na wstępie zdradzę, że jestem pojebany/a, wybaczcie mi".
yyyhh To jak ja jestem tu czwarty rok to mam jakieś wyjątkowe uprawnienia? Równie srają na mnie gimnazjaliści jak i starsi więc o co wam chodzi z tym kto jest dłużej? Bo jak założył konto miesiąc temu to nie ma nic normalnego do powiedzenia?
@Pfffff piwo dla Ciebie za wniesienie czegoś sensownego do tematu
Ludzie, jako wielce doświadczona użytkowniczka sadistica, z wieloma tematami, które nie trafiły do sucharów i tematami w ogóle, zarejestrowana z pewnością przed rokiem 2012 powiem tak:
Zlitujcie się, jak już wrzucacie jakiekolwiek kawały to sie zgadajcie z kimś i wrzucajcie hurtem. Potem się wchodzi na główną, a tam: kawał, kawał, narzekanie na BongMana, kawał, film o króliczku ruchającym różowy balonik, kawał, gówno z kwejka, film z twojego metra, kawał, coś wartościowego, połączone z płaczami gimbusiarni "że to jest okrutne i jak wy możecie się z tego nabijać, żalll". No i jeszcze kolejny kawał.
A jakby się ktoś pytał, czemu nie jestem w kuchni, to odpowiadam- boję się już do lodówki zajrzeć z tego wszystkiego.
Sorry, gościu, że padło akurat na twój temat. Przynajmniej "idź pan w chuj" nie dałeś.
Melduję posłusznie, panie generale, że tę wojnę to ja zupełnie niechcący rozpętałam!
Ludzie, jako wielce doświadczona użytkowniczka sadistica, z wieloma tematami, które nie trafiły do sucharów i tematami w ogóle, zarejestrowana z pewnością przed rokiem 2012 powiem tak:
Zlitujcie się, jak już wrzucacie jakiekolwiek kawały to sie zgadajcie z kimś i wrzucajcie hurtem. Potem się wchodzi na główną, a tam: kawał, kawał, narzekanie na BongMana, kawał, film o króliczku ruchającym różowy balonik, kawał, gówno z kwejka, film z twojego metra, kawał, coś wartościowego, połączone z płaczami gimbusiarni "że to jest okrutne i jak wy możecie się z tego nabijać, żalll". No i jeszcze kolejny kawał.
A jakby się ktoś pytał, czemu nie jestem w kuchni, to odpowiadam- boję się już do lodówki zajrzeć z tego wszystkiego.
Sorry, gościu, że padło akurat na twój temat. Przynajmniej "idź pan w chuj" nie dałeś.